Personlig udvikling

Webinar: Personlig og effektiv planlægning, udvidet

Deltag i Konstruktørforeningens onlinekursus i personlig planlægning og få bedre effektivitet og trivsel gennem enkle, praktiske og letforståelige værktøjer og metoder

Tilmed dig

Webinar: Personlig og effektiv planlægning – udvidet kursus

Tag et udvidet onlinekursus i personlig planlægning og få bedre effektivitet og trivsel gennem enkle, praktiske og letforståelige værktøjer og metoder, så du kan bevare overblikket – også når der er travlt.

Travlhed og hektiske arbejdsdage er hverdagskost for mange – tiden er knap, og det er en udfordring at have tid nok til projekterne/kerneopgaverne – men arbejdsdagen bliver hurtigt spist af møder, mails og afbrydelser. Følelsen af ikke helt at slå til medfører en følelse af utilstrækkelighed og desværre også, at nogle ligefrem bukker under med stress.

Sådan behøver det heldigvis ikke være. På dette onlinekursus får du indsigt i, hvordan du selv kan påvirke og ændre din planlægning. Du bliver præsenteret for enkle, praktiske og letforståelige værktøjer og metoder, som gør dig i stand til at bevare overblikket – også når der er travlt.

Du vil få også få inspiration og håndgribelige tips til, hvordan vi i større grad kan udnytte eksisterende it-redskaber som fx Outlook og Microsoft 365 inkl. Teams, Planner og OneNote. Med afsæt i det ’Personlige Effektivitets-Program’ (PEP®) introduceres du for effektive arbejdsmetoder, baseret på hjerneforskning, samt opdateret viden om, hvordan vi udnytter it-teknologien. Konceptet hjælper med at implementere og træne de metoder, som gør os i stand til at planlægge og prioritere aktiviteter, som gør os mere selvstyrende og i stand til at samarbejde. Effekten og resultatet af sunde effektive arbejdsvaner er, at følelsen af arbejdspres reduceres og kvalitet og produktivitet forøges.

Læs mere på Konstruktørforeningens hjemmeside her.