Leder

Webinar for ledere: Tag konfrontationen

Hvis du som leder tør at kigge nærmere på, hvad en konfrontation er udtryk for, kan du både bidrage til bedre resultater og en højere trivsel.

Tilmeld dig

Konflikter og konfrontationer er en del af lederens hverdag. De kan opleves som forstyrrende og skade fokus og den gode stemning. Men hvis du som leder tør at kigge nærmere på, hvad en konfrontation er udtryk for, kan du både bidrage til bedre resultater og en højere trivsel.

Forskel på konflikter og konfrontationer

På webinaret arbejder vi med, hvad forskellen er på konflikter og konfrontationer, og hvilke slags konfrontationer, der findes.

Vi ser nærmere på, hvorfor vi og vores medarbejdere ofte reagerer med forsvar, når vi får feedback, og hvordan vi kan lære at opdage, lige før vi falder i ”forsvarsfælden”.

Mod til at turde

Konfrontationer giver ofte et følelsesmæssigt ubehag – både hos os der tager initiativet, men også hos dem, vi konfronterer. På webinaret arbejde vi med, hvordan vi får kompetencerne og ikke mindst modet til at være i det følelsesmæssige ubehag for et øjeblik, og derved turde konfrontere, selv om det kan påvirke harmonien – og måske gøre os selv usikre.

Konkrete værktøjer til din dagligdag

Webinaret bidrager med ny viden og konkrete værktøjer til at arbejde med de vigtige og nødvendige konfrontationer, og du får samtidig input til, hvordan du kan arbejde med konfrontationer i din dagligdag som leder.

Oplægsholder

Birgitte Nortvig er virksomhedsrådgiver og har arbejdet med ledelse, rådgivning og relationer de sidste 25 år. Hun har stået for strategiske udviklingsprocesser, ledelsesudvikling, supervisioner og rådgiveruddannelser for private, statslige, kommunale og politiske organisationer og fagforeninger.

Birgitte har tidligere arbejdet som leder og proces- og udviklingskonsulent. Siden 2008 har hun været selvstændig og etablerede sin nuværende konsulentvirksomhed ”Birgitte Nortvig – fra strategi til handling” i 2013. Hun er desuden ekstern lektor på DTU.

I 2022 udgav Birgitte bogen ”Tag konfrontationen – skab modig dialog og ægte forandring” og i 2018 ”Rådgiverhåndbogen – værktøjer og metoder til værdiskabende rådgivning” på Djøf Forlag. Find omtale af begge bøger her: http://birgittenortvig.dk/ydelser/tag-konfrontationen

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere.
Det er gratis at deltage for medlemmer af FAOD.

Praktisk

Tilmeldingsfrist: 12. marts 2024.

Kort før webinaret starter, sender vi dig – på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding – et link til zoom-mødet. Du kan komme ind i møderummet ca. 10 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 5 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Under webinaret er der oplæg, gruppearbejde og plenumsnak. Du kan også deltage aktivt ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og vidensdele med de andre webinar-deltagere.

Webinaret optages ikke.

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Morgenmødet er arrangeret af Forbundet Arkitekter og Designere i samarbejde med Danske Scenografer, DM, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Fysioterapeuter, Den Danske Dyrlægeforening, Ergoterapeutforeningen, Kommunikation og Sprog samt Konstruktørforeningen.

Persondata

Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab.

Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter at webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig webinaret.

Se alle arrangementer særligt for ledere her