Leder

Webinar for ledere: Robusthed og trivsel

Hvordan kan du bedst muligt skabe rammerne for din mentale robusthed og trivsel i din ledelse af dig selv og andre?

Tilmeld

Lederens mentale robusthed og trivsel

Vi lever i en omskiftelig verden, hvor forandringerne står i kø, og vi taler om det accelererende samfund. Det stiller store krav til os, og andelen af danskere med et højt stressniveau, angst og depression er steget markant de seneste år. For ledere betyder mental robusthed og trivsel lige så meget, som for alle andre. Det er afgørende for din mentale sundhed, for din ledelse og det påvirker også dit fysiske helbred, sociale relationer, præstationer og succes.

På webinaret introduceres du til, hvordan du bedst muligt kan skabe rammerne for din mentale robusthed og trivsel i din ledelse af dig selv og andre. Du får nogle helt konkrete værktøjer og bliver inspireret til, hvordan du selv kan arbejde med at fremme trivsel i hverdagen og styrke din personlige power som leder.

Webinaret vil veksle mellem oplæg, spørgsmål og fælles refleksion.

Oplægsholder

Charlotte Roskjær Ullitz er chefkonsulent på Cphbusiness og har mange års erfaring som leder, underviser og konsulent. Charlotte underviser i trivsel, salg og ledelse, arbejder som erhvervscoach og er indehaver af virksomheden Styrkekompagniet. Charlotte har en HD i Organisation og ledelse og er ved at afslutte en Master i Trivsels- og ressourcepsykologi.

Praktisk

• Du deltager via computer, smartphone eller tablet
• Det er en fordel med head set
• Du modtager senest dagen før afholdelse guidelines til, hvordan du får adgang til webinaret, der afvikles via Zoom
• Webinaret bliver optaget

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar. Det er gratis at deltage for medlemmer.

Tilmeldingsfristen er onsdag den 23. november.

Arrangør

Arrangementet er ét i rækken af arrangementer for ledere under titlen ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder”.

Webinaret er arrangeret af Den Danske Dyrlægeforening i samarbejde med Danske Fysioterapeuter, Ergoterapeutforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Konstruktørforeningen, Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, DM, FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA, Forbundet Kultur og Information og Danske Scenografer

Disclaimer

Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig webinaret.

Se alle arrangementer særligt for ledere her