Leder

Webinar for ledere: Psykologisk tryghed

Kom med til en 1,5 times inspirerende session, hvor du i virtuelt samvær med andre ledere, vil blive klogere på begrebet psykologisk tryghed, og hvordan du kan styrke den i dit team eller din organisation.

Tilmeld dig

Nøglen til bæredygtige højt performende teams

Psykologisk tryghed er med god grund på mange personers læber i disse tider, da det i høj grad er nøglen til at sikre bæredygtig innovation, trivsel og resultater, i en evigt omskiftelig verden.

På webinaret får du bl.a.:

  • Viden om hvad psykologisk tryghed er, samt hvordan den kan aflæses og måles.
  • Eksempler på hvad der holder medarbejdere tilbage fra at byde ind, stille spørgsmål, give feedback eller udfordre status quo.
  • Hvorfor man som leder overestimerer niveauet af psykologisk tryghed i organisationen.
  • Konkrete værktøjer til, hvad du kan gøre for at styrke den psykologiske tryghed.
  • Gode råd til at komme i gang herfra – som leder, og som team/organisation.

oplægsholder

Webinaret faciliteres af Jonas Bro, som er partner i virksomheden Feedwork, der hjælper organisationer, ledere og teams med at styrke ledelse og læring bl.a. gennem psykologiske tryghed. Læs mere om Jonas her.

Formatet vil være engagerende og interaktivt, gennem brug af chat, ”Menti’s” (afstemnings software), samt gruppearbejde i break-out rum.

Sådan deltager du

Webinaret afholdes i Zoom. Du deltager via din computer eller via en tablet eller smartphone. Vi sender dig yderligere information og link til det digitale møderum på din mail dagen før webinaret.

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere.
Det er gratis at deltage for medlemmer af FAOD.

Praktisk

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 13. februar 2024.

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Morgenmødet er arrangeret af Den Danske Dyrlægeforening i samarbejde med Forbundet Arkitekter og Designere, Danske Scenografer, DM, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Fysioterapeuter, Ergoterapeutforeningen, Kommunikation og Sprog samt Konstruktørforeningen.

Persondata

Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab.

Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter at webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig webinaret.

Se alle arrangementer særligt for ledere her