Faglig udvikling

Til kamp mod spild

Hør om problemer og muligheder vedrørende mindskelse af spild og optimering af logistikken, bl.a. ved at udnytte IT-systemer.

Tilmeld

Til kamp mod spild – optimering af logistikken på byggepladserne

Efter 24. februar 2022 begyndte priser på bygningsmaterialer at stige kraftigt, og der blev problemer med at kunne gennemføre projekterne inden for de afsatte økonomiske rammer, hvilke har aktualiseret behovet for nedbringe spild.

Beskrivelse

Vi starter med at høre om IDA’s satsning på cirkulær økonomi, hvilke har meget med byggesektoren at gøre. En forsker fra DTU fortæller om problemer og muligheder vedr. mindskelse af spildet og optimering af logistikken, bl.a. ved at udnytte IT-systemernes muligheder.

Efterfølgende går vi over til den udførende fase, hvor vi hører erfaringer fra såvel leverandører som entreprenører. Til sidst får vi gennemgået de muligheder, IT-systemerne giver for at formindske spildet og optimere logistikken for færdige resultater.

Praktisk

Det er gratis at deltage.

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto.

Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer og downloade præsentationer fra arrangementet. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA’s online tjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Persondata

Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Find hele programmet hos IDA Byg her