TIDSPLANER, FORSINKELSE, DAGBØDER OG EKSTRAARBEJDER I BYGGERIET - FAOD

Faglig udvikling

TIDSPLANER, FORSINKELSE, DAGBØDER OG EKSTRAARBEJDER I BYGGERIET

Tidsplaner og planlægning af byggeprojektet er en stor del af AB 18. PÅ dette intensive kursus får du en grundig gennemgang af reglerne for tidsplaner, tidsfristforlængelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18.

Tilmeld

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra 1. januar 2019. De medfører væsentlige ændringer i forhold til tidsplaner og planlægning af byggeprojektet. hør alt om de nye ændringer på dette kursus om tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet!

 

Kursus om tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet

På dette spændende kursus får du en fortolkning af praksis og jura på området for tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18. Undervejs vil du høre om praktiske eksempler og voldgiftspraksis.

 

Vi sætter fokus på de ændringer omkring planlægning og tidlig involvering, som er en del af de nye regler i AB 18. Du får praktiske anvisninger til, hvordan du fører tilsyn med, opgør og registrerer ekstraarbejder. Samtidig taler vi om konfliktløsning under de nye regler.

 

 

5 gode grunde til at deltage:

1. Du får en god forståelse for reglerne for tidsplaner, fristforlængelse og dagbod.

2. Du lærer, hvornår og hvordan man varsler dagbod.

3. Du får styr på de overvejelser, du bør gøre dig allerede ved kontraktforhandlingen.

4. Afklaring på reglerne og typiske problemstillinger i forbindelse med ekstraarbejder.

5. Indsigt i nye konfliktløsningsmodeller i AB 18.

 

 

Hvem bør deltage på dette kursus om tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet?

Alle som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår, og som håndterer eller eksponeres for tidsplaner, forsinkelser, dagbod og ekstraarbejder – uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i AB 92 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig som har brug for en bred introduktion til reglerne på området.

For at få mest muligt ud af kurset, anbefaler vi, at du har grundlæggende kendskab til entrepriseret, f.eks. ved at have deltaget i kurset AB 18 for ikke jurister – intensiv entrepriseret.

 

 

Certificering i entrepriseret

Du kan også vælge at tage dette kursus om tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret, hvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt: