Tidplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejde i byggeriet - FAOD

Faglig udvikling

Tidplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejde i byggeriet

PÅ dette intensive kursus får du en grundig gennemgang af reglerne for tidsplaner, tidsfristforlængelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18.

Tilmeld

På dette spændende kursus får du en fortolkning af praksis og jura på området for tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18. Undervejs vil du høre om praktiske eksempler og voldgiftspraksis.

Vi sætter fokus på de ændringer omkring planlægning og tidlig involvering, som er en del af de nye regler i AB 18. Du får praktiske anvisninger til, hvordan du fører tilsyn med, opgør og registrerer ekstraarbejder. Samtidig taler vi om konfliktløsning under de nye regler.

5 gode grunde til at deltage:

1. Du får en god forståelse for reglerne for tidsplaner, fristforlængelse og dagbod.

2. Du lærer, hvornår og hvordan man varsler dagbod.

3. Du får styr på de overvejelser, du bør gøre dig allerede ved kontraktforhandlingen.

4. Afklaring på reglerne og typiske problemstillinger i forbindelse med ekstraarbejder.

5. Indsigt i nye konfliktløsningsmodeller i AB 18.

Hvem bør deltage?

Alle som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår, og som håndterer eller eksponeres for tidsplaner, forsinkelser, dagbod og ekstraarbejder – uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i AB 92 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig som har brug for en bred introduktion til reglerne på området.

For at få mest muligt ud af kurset, anbefaler vi, at du har grundlæggende kendskab til entrepriseret, f.eks. ved at have deltaget i kurset AB 18 for ikke jurister – intensiv entrepriseret.

Pris

Kurset koster  4.999,00 ekskl. moms 
Medlemmer af FAOD får 15% rabat på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her