Temauge om fremtidens skolebyggeri - FAOD

Faglig udvikling

Temauge om fremtidens skolebyggeri

Oplev eksperter og praktikere dele deres viden og erfaringer om godt skolebyggeri. Få inspiration og indsigt i de nyeste trends og tendenser inden for læringsmiljøer.

Tilmeld

Temauge om fremtidens skolebyggeri og -indretning

Nohrcons konference om fremtidens skole er et årligt mødested for eksperter, arkitekter, designere, bygherrer og andre interesserede i byggeri og indretning af skoler og de pædagogiske tanker designet. Her kan du diskutere og udveksle ideer til, hvordan du forbedrer skoleoplevelsen og læringen for eleverne.

Du kan deltage på en række dage i ugen med forskelligt fokus. Der er studieture til nye og renoverede skoler, børneinstitutioner og universiteter/ungdomsuddannelser. Her bliver du vist rundt af arkitekterne bag, som fortæller om designet af skolen og de pædagogiske overvejelser, der blev taget med i processen. Lederen af stedet går også med rundt og fortæller, hvordan de nye rammer fungerer i hverdagen.

Hovedkonferencen d. 4. oktober har fokus på, hvordan vi bygger og indretter fremtidens grundskole. Her bliver du klogere på de forskellige fremtidsscenarier og tendenser inden for skoleindretning. Du lærer af erfaringer af andre, der selv for nylig har nytænkt læringsmiljøet. Vi kommer også til at tale om brugerinddragelse i designprocessen. Og du får gode råd til at undgå, at byggeprojektet bliver forsinket og overskrider budgettet.

Sammensæt dit eget konferenceprogram

Du vælger selv, hvilke dele af programmet du ønsker at deltage i. Du kan se programmerne for de enkelte skolekonferencedage her. På hovedkonferencedagen om fremtidens skolebyggeri den 4. oktober har vi inviteret førende eksperter og fagfolk. Du hører, hvordan de selv for nylig har gentænkt fremtidens læringsmiljø. Og de deler ud af deres viden og erfaringer om godt skolebyggeri.

I dagene rundt om skolekonferencen kan du deltage i en studieture til nye og ombyggede skoler, børneinstitutioner og byggeri af universiteter/ungdomsuddannelser. Så kan du ved selvsyn opleve de gode og inspirende løsninger.

Kåring af årets skolebyggeri

Der bliver bygget og renoveret i stor stil rundt omkring i landet. Nohrcon sætter fokus på dem, der gør det ekstra godt. Vi vil nemlig sprede viden om det gode skolebyggeri, der har løsninger, der kan inspirere andre. Derfor kårer vi hvert år årets skolebyggeri. På konferencen hører du mere om vinderprojektet fra 2023 og hvilke tanker, der ligger bag designet.

Målgruppe

Ansatte i skolevæsenet og på uddannelsessteder, offentlige myndigheder beskæftiget med byggeri, drift og udvikling af skole- og undervisningsbyggeri. Bygherrer, bygherrerådgivere, arkitekter, rådgivere, entreprenører og øvrige aktører, som vil have indblik i den nyeste viden om fremtidens undervisnings- og skolebyggeri.

PRIS

Se her for pris for de enkelte dele af temaugen

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her