Faglig udvikling

TEMAUGE OM BYGGERI OG INDRETNING AF PLEJEBOLIGER

Hør eksperter inden for byggeri og ældrepleje fortælle, hvordan man skaber de bedste fysiske rammer til fremtidens ældre.

Tilmeld

På årets konference om plejeboligbyggeri kan du høre eksperter inden for byggeri og ældrepleje fortælle, hvordan man skaber de bedste fysiske rammer til fremtidens ældre. Tag også med på studietur og få ny inspiration til dine egne projekter fra nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger.

Inspiration og viden om byggeri og indretning af plejeboliger og seniorboliger

På Nohrcons årlige temauge om byggeri til ældre – plejeboliger og seniorboliger – tager vi fat på de helt centrale spørgsmål, som melder sig, når vi skal planlægge og designe boligerne. Hvordan ved vi, hvad fremtidens ældres behov bliver? Og hvordan kan vi bygge plejeboliger, der også er attraktive at leve i om 10, 20 og 50 år?

På dette arrangement får du inspiration og eksempler på, hvordan fremtidens pleje- og seniorbolig ser ud. Du kan blandt andet finde inspiration i andres løsninger på studieturen og temadagen, hvor du får rundvisninger i nye og ombyggede plejehjem og seniorboliger. På konferencedagen lægger vi op til debat om fremtidens bolig for ældre og plejekrævende, om behov, udfordringer og nye muligheder.

Hvem bør deltage?

Ansatte på plejeboliger, offentlige myndigheder eller private aktorer beskæftiget med byggeri, drift og udvikling af plejeboliger og seniorboliger. Offentlig og privat plejeboligledelse og sikkerhedsorganisation. Bygherrer, bygherrerådgivere, arkitekter, rådgivere, entreprenører, underentreprenører og øvrige aktører, som vil have indblik i den nyeste viden om pleje- og seniorboligbyggeri.

Sammensæt dit eget program

Temaugen består af en studietur til nye og ombyggede pleje- og seniorboliger og en konferencedag om byggeri og indretning af plejeboliger. Du vælger selv om, du vil deltage begge dage eller kun den ene dag alt efter dine interesser.

PRIS

Se her for pris for de enkelte dele af temaugen

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her