STYRK DIT BÆREDYGTIGE MINDSET OG SKAB FORANDRING - FAOD

Faglig udvikling

STYRK DIT BÆREDYGTIGE MINDSET OG SKAB FORANDRING

Kickstart din rejse mod en mere bæredygtig verden! Få værktøjerne til at drive ægte forandringer i byggebranchen. Du lærer at se indad og genoverveje dine egne handlinger. Du åbner døren til nye måder at tænke bæredygtighed på – fra personlig udvikling til globale løsninger!

Tilmeld

Kurset er klimakset på Nohrcons uddannelse i bæredygtigt byggeri. Gennem uddannelsen har du fået en solid viden om den påvirkning, byggebranchen har på miljøet. På dette kursus lærer du, hvordan du skaber forandringer i branchen og styrker dit eget, bæredygtige mindset.

 

Du bliver introduceret for IDG’erne – de indre bæredygtighedsmål. Det er en videreudvikling af FN’s Verdensmål, men med et twist, der booster din egen udvikling og styrker din evne til at skabe positive ændringer. Det handler om at skubbe til dine egne grænser, ændre tankegangen og bygge stærke, tillidsfulde relationer, som sammen former fremtidens byggebranchen.

 

Hvad gør kurset særligt?

Det er ikke bare et kursus; det en tranformation. Glem alt om passive foredrag. Her bliver du aktiveret gennem refleksioner og gruppearbejde! Du bliver bevidst om din egen adfærd og valg – nøgleelementer til at drive ægte forandring! Du lærer gennem real life-cases, hvordan du kan overføre bæredygtige principper til din dagligdag.

 

Når du har deltaget på kurset, har du ikke blot fået en dybere forståelse af bæredygtighed. Du har også fået en personlig handlingsplan og fornyet energi til at skabe forandringerne. Du er blevet bevidst om dit eget mindset, og hvordan du kan drive forandringer indefra.

 

 

Hvem kan deltage på kurset?

Alle i byggebranchen, der vil gøre en ægte forskel! Du kan for eksempel være arkitekt, ingeniør, byggeleder eller entreprenør. Vil du vide, hvad der skal til for at tænke nyt og handle anderledes? Så er dette kurset for dig! Du vokser både personligt og i job. Så har du lyst til at føre an og gøre en forskel, så er dette kursus for dig.

 

Vi anbefaler, at du deltager på hele Nohrcons certificering i bæredygtigt byggeri, da dette kursus er det sidste kursus i uddannelsen og samtidig en afrunding på hele forløbet.