SPIN-IN FOR SUSTAINABILITY - FAOD

English

SPIN-IN FOR SUSTAINABILITY

Handling bag den grønne omstilling? Opgrader din faglige profil med et spin-in for sustainability. Et 4 ugers forløb fra Lifestyle & Design Cluster til dig, der vil arbejde med grøn omstilling.

Læs mere

Er du kandidatstuderende eller dimittend fra Aarhus Universitet, Designskolen Kolding, Syddansk Universitet, Via University College eller Det Kongelige Akademi, kan du komme med på et 4-ugers sprint i efteråret, hvor du skal finde løsninger på en virksomheds bæredygtigheds-udfordring.

SPIN-IN for sSustainability har siden 2019 arbejdet med nyuddannede akademikere og de små og mellemstore virksomheder for at bringe produktion og viden sammen for grøn omstilling.

KONCEPT

SPIN-IN for Sustainability er et forløb, hvor du i et tværfagligt team af alumner fra 5 uddannelsesinstitutioner samarbejder med en virksomhed forankret i møbler, mode eller accessories branchen. Virksomheden beskriver en aktuel udfordring inden for bæredygtighed, som teamet bearbejder for input til løsning.

HVAD KAN VÆRE EN UDFORDRING?

  • Minimering af emballageforbrug – til ingen emballage?
  • Cirkulærer forretningsmodeller.
  • Et produkts gennemsigtighed og sporbarhed.
  • Kommunikation for ændring af adfærd.
  • Livscyklus for et produkt fra design, produktion, brug, til bortskaffelse.

HVEM ER DU

Du er tilknyttet Syddansk Universitet, Aarhus Universitet, Via universisty College, Kongelige Danske Akademi, Design eller
Designskolen Kolding, som studerende eller dimittent.

HVAD FÅR DU

Som deltager kan du få en unik mulighed for at styrke din faglige profil, udvide dit netværk og få synliggjort dine kompetencer gennem projektet. Derudover modtagelse af diplom og en udtalelse. Deltagelse i et tværfagligt samarbejde vil også give dig nyttig viden om bæredygtighed og mulighed for at udforske potentialer.

HVORDAN ARBEJDES

Forløbet består af både fysiske møder og online arbejde. Du kan forvente at bruge mellem 20 til 40 timer fordelt over de 4 uger. Hele forløbet har en mentor tilknyttet fra et af de 5 uddannelsesinstitutioner.

DELTAGENDE VIRKSOMHEDER

Opdateres løbende på site her.
Arbejdet er ulønnet.

ARRANGØR

  • Designskolen Kolding
  • Det Kongelige Akademi
  • Via University College
  • Syddansk Universitet
  • Aarhus Universitet

Hvornår

I perioden 9. september – 4. oktober 2024.

Ansøgningsfrist 26. august 2024

Vil du være med?

Læs mere om hvordan du ansøger her

Hvis du er dagpengeberettiget: jobcentrene ser umiddelbart meget positivt på deltagelse i SPIN-IN, men du opfordres til både at kontakte din A-kasse og din rådgiver i jobcentret – og af den vej få endeligt grønt lys.

Læs mere her