Faglig udvikling

SketchUp Layout

På vores SketchUp Layout kursus, bliver du introduceret til programmet, lærer værktøjerne og hvordan de bruges.

Tilmeld

Beskrivelse

SketchUp Layout er en del af SketchUp 2022.

Programmet er oplagt til 2D præsentationer af 3D sketchup-modeller/projekter med fx plan-, snit-, facadetegninger, 3D visualisering fra SketchUp modellen m.m.

Programmet linker til SketchUp modellen, så alle ændringer opdateres automatisk i 2D præsentationen. På den måde er det oplagt til et effektivt og nemt arbejdsflow gennem hele projektet, fra skitse til præsentation.

Ligesom SketchUp er SketchUp Layout meget intuitivt, brugervenligt og relativt nemt at lære.

Gennem kurset oprettes en præsentationsmappe, der overføres tegninger fra 3D model, arbejdes med grafiske elementer som tegningshoved m.m. og importeres andre filtyper som logo.

Hvad lærer du

SketchUp Layout kursus, basic er tilrettelagt som en kombination af gennemgang og øvelser. FutureCompanys Layout kursus omhandler nedenstående områder:

Efter endt kursus er du i stand til at skabe din egen 2D præsentation af dit SketchUp 3D projekt. Det kan fx. være en præsentationsplakat, skitseprojekt-mappe, projektdetaljer m.m.

Målgruppe

Bygningsarkitekter, indretningsarkitekter, butiksdesignere, møbeldesignere og andre der har brug for at kunne visualisere projekter skabt i SketchUp.

Forkundskaber

Der forventes et solidt kendskab til SketchUp (Du skal have kendskab til tegning, arbejdsflow, scenes, styles, skygge m.m.). Var du gennem Basis SketchUp kursus hos Future Company, er du en oplagt kandidat.

Pris

4.400,00 DKK ekskl. moms.

Medlemmer af FAOD får 20% rabat. Oplys koden FAOD-2022 ved tilmelding.