Faglig udvikling

Sketchup for landskabsarkitekter

2-dages kursus i Sketchup for landskabsarkitekter. Brug SketchUp til landskabsarkitektur.

Tilmeld

Med SketchUp kan du nemt og hurtigt arbejde med Opbygning af landskab fra kotelinier.

Indhold

Import af Acad og jpg kote filer til brug som grundlag (sketchUp kan ikke begrænse acad størrelse til det der er nødvendigt for at begrænse fil str.) Kontrolleret skalering af jpg. acad med Tape Measure Tool

Sandbox tools

Opbygning af landskab fra kotelinier og fra Scratch Opbygning af bløde bakker med Shmoove tool samt Add detail. Sæt en bygning i landskabet og lav foot print. Drapér en vej eller grundskel ned over landskabet Basic materialer/farver på landskab Solar North extension Warehouse og hvad man skal være opmærksom på med 2D og 3D træer og planter. Skære i landskabet med Intersect Section tool, og parallel projektion vs. perspektiv setting.

  • Export til pdf og andre filformater
  • Opsætning af plan og snit i skala i Outliner

Målgruppe

Landskabsarkitekter, landskabsdesignere og andre der har brug for at kunne visualisere projekter med udendørsareal og terræn.

Forkundskaber

Kurset kræver grundlæggende kendskab til SketchUp. Enten har du arbejdet med SketchUp i 1 eller flere år eller du har deltaget på vores kursus i SketchUp basic.

SketchUp software

Husk at du får 10% rabat ved køb af både software og kursus. Hvis du ønsker at købe både software og kursus samtidigt er du velkommen til at sende bestillingen til: salg@3dshoppen.dk.

Pris

7.350,00 DKK ekskl. moms.

Medlemmer af FAOD får 20% rabat. Oplys koden FAOD-2023 ved tilmelding.