Selvstændig

Revisorkonsultation – København

Få en times rådgivning fra en revisor særligt til dig, der er selvstændig eller påtænker at blive selvstændig.

Tilmeld

Har du brug for råd fra en regnskabskyndig?

FAOD giver dig mulighed for at få en times rådgivning fra en revisor. Tilbuddet er særligt til dig, der er selvstændig eller påtænker at blive selvstændig.
Ganske enkelt går det ud på, at du kan booke en time hos revisor Bent Malinovsky og fremlægge præcis de spørgsmål, du måtte have.
Rådgivningen foregår én til én i FAODs lokaler.

Hvad rådgives der om?

Ved en individuel konsultationstime med revisor, Bent Malinovsky, cand.merc.aud, HD(R)  kan du få svar på spørgsmål omkring regnskab, selvangivelse herunder fradrag, opstart af virksomhed, moms, status som lønmodtager/selvstændig i a-kasse, gennemgang af skattesager mm. Vi gør opmærksom på, at der ikke ydes hjælp til individuel udfyldelse af selvangivelsen.
Hver konsultation varer 60 minutter og afholdes i FAODs lokaler på Frederiksberg.

Målgruppe

Medlemmer med selvstændig beskæftigelse, medlemmer med selvstændig bibeskæftigelse eller medlemmer med overvejelser om at starte selvstændig virksomhed.

Book en tid

Du har mulighed for at booke én af fire konsultationer á 60 minutter pr. gang. Det er ikke muligt at ændre dato eller tidspunkt.

Egenbetaling / 100 kr.

Revisor konsultationen er forbeholdt medlemmer af FAOD.

Opstartsmøde

Overvejer du at starte selvstændig virksomhed, kan du booke et opstartsmøde med FAOD og få 1:1 rådgivning om, hvordan du kommer godt fra start.

Se mere her

Persondata

Når du melder til dig til kurset, samtykker du til, at vi kan behandle persondata om dig.
Læs mere om vores behandling af dine data her.