Oplevelser & virksomhedsbesøg

Relationskompetencer

Webinar om, hvordan du kan styrke dine relationer både på arbejdspladsen, i familien og med dig selv.

Tilmeld

Relationer er det vigtigste, vi har. Hvordan vi går i relation med andre har direkte indflydelse på vores personlige livskvalitet, trivsel på jobbet og helbred. Relationskompetence er kunsten at se og møde et andet menneske, som det er – uden at ville lave det om.

Det kræver selvindsigt. Relationskompetencer handler både om, hvordan vi som mennesker kan blive bedre til at gå i kontakt med os selv og med andre mennesker.

På dette webinar får du indsigter, øvelser og konkrete værktøjer, der kan styrke dine relationer både på arbejdspladsen, i familien og med dig selv. Vi kommer blandt andet omkring begreber som selvrefleksivitet, selvafgrænsning og empati – det, der binder verden sammen.

Oplægsholder

Oplægsholder er Rikke Dinnetz, cand.mag., lektor ved Copenhagen Business Academy. Hun har solid erfaring som kommunikationsrådgiver fra konsulentbureauer i Danmark og Sverige. Desuden har hun været journalist, redaktionschef og chefredaktør i magasinbranchen.

Rikke er forfatter til bøgerne ”Lykkelig nu – med positiv kommunikation” (Politikens forlag, 2009) og ”Fantastiske familie” (FADL, 2013). Hun er desuden medforfatter til ”Sociale medier” (Gyldendal, 2017) og “Robusthed i praksis” (Mindspace, 2017).

Målgruppe

Alle er velkomne. Medlemmer af FAOD kan deltage til en medlemspris på 50 kr. (Normalpris 200 kr)

Praktisk

Webinar afholdes af Folkeuniversitetet i København via Zoom. Kort tid før webinaret, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Oplægget bliver optaget af Folkeuniversitetet i København. Et par dage efter arrangementet får du tilsendt et link til optagelsen, hvis du har været tilmeldt. Optagelsen vil herefter vil være tilgængelig for dig i cirka én uge.

Arrangør

Folkeuniversitetet i København i samarbejde med FAOD og Forbundet Kultur og Information.