Faglig udvikling

RÅDGIVERS EKSTRAHONORAR OG RÅDGIVERANSVARET

Hør om reglerne for rådgivers ekstrahonorar og ansvar i byggeriet under de nye ABR18-regler på dette kursus.

Tilmeld

Kursus om rådgivers ekstrahonorar og rådgiveransvar

Når projekter udskydes, ændres eller forceres, er årsagerne ikke altid til at forudse, og det er ofte ikke nemt at blive enige om, hvem der skal bære den økonomiske risiko.

På dette kursus lærer du om reguleringen af rådgiverens honorar, når der er indgået en aftale om fast honorar i henhold til ABR18. Du får også overblik over de nye regler for rådgiveransvar ud fra ABR18. Rådgiveransvaret er i fokus på denne dag i forhold til bygherrens og entreprenørens ansvar.

Vi tager blandt andet fat i forhold omkring ansvar for fejl i udbudsmaterialet, projekteringsansvar, herunder risikoen for erstatningspligt ved ”glemte ydelser”, omprojektering, tilsynsansvar, ansvar ved forsinkelse, ansvar for økonomi osv.

3 gode grunde til at deltage

1. Du får en grundig gennemgang af rådgiverens ansvar ud fra reglerne i ABR 18.

2. Vi fokuserer på de klassiske udfordringer ved rådgiveransvar, som for eksempel ansvarsgrundlag og dokumentation for tab samt rådgivers ansvarsbegrænsninger i ABR 18 og i kontrakten.

3. Du får overblik over de forpligtelser, der fører med rollen som bygherre og rådgiver, og de rettigheder du har under de nye aftalevilkår.

Hvem bør deltage?

Dette kursus er primært henvendt til bygherrer og rådgivere: arkitekter, ingeniører, landinspektører, bygherrerådgivere og andre tekniske rådgivere, som arbejder med ABR 18 i praksis og som har behov for bedre indsigt i rådgivers ekstrahonorar og rådgiveransvar efter ABR 18.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i ABR18 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig som har brug for en bred introduktion til ABR18, ansvar og ansvarsforsikring i byggeriet.

PRIS

DKK 4.999,00 ekskl. moms.
Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her