PROJEKTSTYRING I BYGGERIET - FAOD

Faglig udvikling

PROJEKTSTYRING I BYGGERIET

Bliv klædt på til at kunne overskue den komplekse projektledelsesopgave i praksis.

Tilmeld

På dette intensive kursus om projektstyring i byggeriet får du en introduktion til projektstyring og projektledelse af en byggesag. I løbet af kurset bliver du klædt på til at kunne overskue den komplekse projektledelsesopgave i praksis.

Byggeriets projektlederuddannelse

Dette kursus om projektstyring i byggeriet indgår som modul 1 i Byggeriets projektlederuddannelse. Uddannelsen dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®.

Kurset om projektstyring i byggeriet tager afsæt i projektets opstart og gennemgår, hvordan du skal forholde dig planlægning, organisering, kvalitetssikring, risikostyring, projektøkonomi i byggeprojektet.

Gennem de to kursusdage bliver du introduceret til, hvad det vil sige at starte et byggeprojekt op og planlægge projektets faser. Du bliver i stand til at overskue projektets forløb og lærer de væsentligste projektstyringsværktøjer at kende.

Kurset er således tilpasset de udfordringer og den hverdag, du befinder dig i som projektleder eller kommende projektleder i byggeriet.

På kurset om projektstyring i byggeriet får du blandt andet:

  • Indsigt i projektets faser og bliver i stand til at planlægge et byggeprojekt
  • Overblik over risikovurdering, kvalitetsstyring, tidsplan og den væsentligste jura, du har behov for at kende som projektleder
  • Viden om de projektstyringsværktøjer, du kan bruge til at lede projektet fra start til slut
  • Orientering om IPMA@certificering

Hvem kan deltage?

Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for bygge- og anlægsprojekter. Kurset henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

Pris

DKK 9.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her