Projektlederens personlige udvikling - FAOD

Faglig udvikling

Projektlederens personlige udvikling

Kursus om din rolle og udvikling som projektleder inden for byggeri og anlæg

Tilmeld

På dette 2-dages kursus sætter vi fokus på projektlederens rolle i byggeprojektet. Hvilke forventninger har projektorganisationen til dig som projektlederen både fagligt og menneskeligt, og hvordan bliver du klar til at indtage denne rolle?

Byggeriets projektlederuddannelse:

Dette kursus om Projektlederens personlige udvikling indgår som modul 2 i Nohrcons projektlederuddannelse – Byggeriets projektlederuddannelse. Uddannelsen dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®.

Som projektleder har du ansvaret for projektets succes. Du skal kunne kommunikere, håndtere konflikter, vise gennemslagskraft og håndtere forandringer under skiftende arbejdsvilkår. Samtidig har du brug for at arbejde med din egen personlige udvikling.

Vi giver dig indblik i, hvordan du lærer at bruge dine egne og andres styrker positivt. Vi ser på det at påtage dig rollen som projektleder endnu bedre og udnytte dine personlige styrker. Og på det at kunne motivere andre på projektet lige fra bygherre til underleverandør til at lykkedes med deres opgaver og dermed få projektet i mål til tiden og til budgettet. Kursets underviser har selv mange års erfaring fra byggebranchen, og kommer derfor med indblik og eksempler fra “den virkelige verden” i undervisningen.

Kurset veksler mellem indlæg og gruppeøvelser, og der forventes stor deltageraktivitet.

Efter kurset er du bedre i stand til at:

  • Påtage dig rolle som projektleder endnu bedre og udnytte dine personlige styrker
  • Motivere dine kollegaer på projektet
  • Lede og håndtere forandringer
  • Lede efter løsninger, når der opstår problemer
  • Udvikle din lederstil gennem øget troværdighed og gennemslagskraft
  • Kommunikere dine holdninger klart og tydeligt
  • Anerkende og acceptere vigtige forskelle mellem mennesker og forstå, hvordan forskellige typer kan arbejde sammen og supplere hinanden

Målgruppe

Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for bygge- og anlægsprojekter. Dette kursus om din rolle som projektleder inden for byggeri og anlæg henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

Pris

DKK 9.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Se alle kurser fra Nohrcon her