Projektlederen som forhandler, mødeleder og konfliktløser - FAOD

Faglig udvikling

Projektlederen som forhandler, mødeleder og konfliktløser

Kursus om din rolle og udvikling som projektleder inden for byggeri og anlæg

Tilmeld

Som projektleder i byggeriet har du brug for forståelse om dig selv og andre, samt konkrete værktøjer til forhandling og mødeledelse. På dette spændende kursus om din rolle som projektleder i byggeriet, bliver du desuden klædt bedre på til at løse de konflikter, der kan opstå mellem projektets parter.

Vi tager fat på byggemødet, og på hvordan du får mest ud af byggemøderne med effektfuld og målrettet mødeledelse tilpasset situationen, og sidst men ikke mindst lærer du redskaber til at komme godt igennem en forhandlings- såvel som en konfliktsituation.

Kurset tager ikke fat i de indholdsmæssige (tekniske) aspekter ved byggemøder, men på at sikre fundamentet for udbytterige og menneskelige mødeprocesser. Du får praktisk træning og får afprøvet redskaberne både i møde-, forhandlings- og konfliktsituationer. På Nohrcons kursus om din rolle som projektleder i byggeriet veksles mellem teoretiske indlæg, gruppearbejde og -øvelser.

Dette kursus om det at være projektleder byggeriet er ikke kun et redskabskursus, men er også en praktisk invitation til at du arbejder med og forstår dig selv, dine egne personlige mønstre og udviklingsområder i forhandling, mødeledelse og konflikthåndtering.

På kurset får du

  • Værktøjer til at styre, strukturere og skabe overblik på møder
  • Mulighed for at sætte scenen for et godt møde
  • Indblik i dig selv, egne personlige mønstre og udviklingsområder ifht. mødeledelse
  • Værktøjer til at forstå, forberede og gennemføre en professionel forhandling i byggeriet
  • Indblik i dig selv, egne personlige mønstre og udviklingsområder ifht. forhandling
  • Viden om konfliktoptrapning- og nedtrapning
  • Metoder til løsning af konfliktfyldte situationer
  • Indblik i dig selv, egne personlige mønstre og udviklingsområder ifht. konflikthåndtering
  • Styrket dit overblik både som forhandler, mødeleder og konfliktløser i byggeriet

Målgruppe

Krav for deltagelse: Deltagelse i dette kursus om din rolle som projektleder i byggeriet forudsætter, at du har deltaget på kurset Projektlederens personlige udvikling

Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for bygge- og anlægsprojekter. Kurset henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

Pris

DKK 9.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Se alle kurser fra Nohrcon her