Faglig udvikling

PROJEKTERINGSLEDELSE I PRAKSIS

Få styr på projekteringsledelse på kun én dag

Tilmeld

Projekteringsledelse er et komplekst emne og kræver mange færdigheder. På dette kursus i bliver du klædt på til at håndtere og overskue projekteringsledelse, så du er bedre rustet til dine projekter.

Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

Du får på dette kursus i projekteringsledelse en bred indsigt i de elementer, der knytter sig til projekteringsledelse, og du får kendskab til en række værktøjer til planlægning og styring af projekteringsforløbet, blandt andet projektorganisationens opbygning, tidsplaner, økonomi- og risikostyring, arbejdsmiljø og kommunikation.

Hele vejen igennem vil du høre praktiske eksempler fra virkelighedens byggeprojekter.

Målgruppe

Kurset er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

Pris

DKK 4.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her