Faglig udvikling

Photoshop Rutineret

På dette hands-on Photoshop kursus fra Softworld løfter du dine færdigheder i programmet til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.

Tilmeld

Kurset er for dig, der vil lære Photoshop på udvidet niveau, optimere dit workflow og få tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel.

På Photoshop rutineret lærer du smarte og hurtige genveje, der kombineret med effektive arbejdsmetoder, sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet i det populære grafiske program.

Kom med på 2 sjove og intensive dage og få dybere kendskab til mange af de smarte metoder, der er til rådighed i Photoshop. Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere samtidig med, at du har plads til kreativiteten.

Du får også mulighed for at hente masser af inspiration og sparring på tværs af holdet, ser hvordan andre Photoshop brugere løser deres opgaver og sikrer dig også at få den rette viden med supervision fra en Adobe Certificeret underviser.

Målgruppe

Kurset er for dig, der vil blive endnu mere effektiv i Photoshop og vil opdateres i de mange muligheder, du har til rådighed i programmet. For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Ikke det rette kursus?

Se hele Softworlds kursusoversigt over Photoshop kurser her.

Praktisk

Kurset varer 2 dage.

Pris

Kurset koster 9.995 kr. ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på Softworlds åbne kurser. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.

Find flere kurser fra Softworld i oversigten her.