Hvor går grænsen mellem lovlig inspiration og ulovligt plagiat? Tag med UBVA til heldagskursus om ophavsret.
Arkitektur og design har juridisk beskyttelse efter ophavs- og designretten m.m. Det er blandt andet derfor, det kan lade sig gøre at udnytte arkitektur og design kommercielt. Samtidig er juraen med til at sørge for, at mennesker, der brænder for arkitektur og design, kan få en betaling for deres arbejde.
Uden beskyttelsen måtte arkitekter og designere i vidt omfang overlade det til andre at tjene penge på deres værker og selv nøjes med æren.
Det er også på grund af juraen, at det er ulovligt at plagiere andres værker, og at man, når man bruger andres ting inden for lovens rammer, i vidt omfang skal huske at kreditere.
Beskyttelsen af arkitektur og design skaber en lang række juridiske spørgsmål. Og det er vigtigt, at man er klædt ordentligt på til at svare på dem.
Få svar på det, og mere til, på UBVA’s kurser om Immaterialret for arkitekter og designere. De holdes i samarbejde mellem UBVA og Forbundet Arkitekter og Designere.
Kurserne henvender sig til alle, der interesserer sig for beskyttelse af arkitektur, design og brugskunst, herunder arkitekter, designere, ansatte i organisationer m.fl.
Meldes ud senere. Underviserne på UBVA’s kurser om ophavsret er altid førende specialister i ophavsret- og andre former for immaterialret.
Deltagerne får en materialesamling sendt på mail og adgang til bogen “Ophavsret for begyndere”.
Bogen kan downloades gratis her.
Det er gratis at deltage på kurset.
Kurserne afholdes kl. 9.00-16.00.