Leder

Ny leder – kom godt fra start

Er du ny i lederrollen og savner du at vende dine overvejelser og dilemmaer med ligesindede? Så deltag i denne workshop

Tilmeld

Mange ledere bruger tid og tanker på at definere deres rolle, deres relationer og den magtstruktur de indgår i, navnlig i starten af lederkarrieren. Samtidig oplever de fleste, at der ikke i samme grad er nogle ligesindede inden for organisationen man kan tage den drøftelse med.

De fleste ledere oplever, at der er mere fokus på deres person og deres gøren og laden, end der var tidligere.

Som leder har du magt. Både formelt og uformelt. Ved at være bevidst om hvad magt er, og hvad du kan bruge den til, kan du blive bedre til at begå dig som leder.

lederrollen under lup

På workshoppen sætter vi lederrollen under lup og dykker ned i de forskellige dimensioner af ledelse: Af dine medarbejdere, – af din chef, – af dine lederkolleger og af eksterne relationer. Vi sætter også fokus på din ledelse af dig selv og bevidstheden om at have et bæredygtigt arbejdsliv.

Du møder andre nye ledere fra forskellige akademiske organisationer. Sammen kommer I til at sætte fokus på jeres personlige lederskab. Du kommer til at arbejde med den relationelle del af lederjobbet og definerer strategier til at møde hverdagens udfordringer og dilemmaer, samtidig med at du holder fast i dig selv.

Undervisere

Helle Bruun Madsen, konsulent i DM (Dansk Magisterforening) og Trein Møller, konsulent i KS (Kommunikation og Sprog)

Målgruppe

FAOD medlemmer i deres første lederjob, max 2 års ledererfaring

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder’.

Da workshoppen afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn, mailadresse og arbejdssted til de arrangerende organisationer. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med de arrangerende organisationer, og slettes af disse efter workshoppen er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig workshoppen.