Morgenmøde for ledere: Onboarding - FAOD

Leder

Morgenmøde for ledere: Onboarding

På dette morgenmøde får du masser af inspiration og praktiske værktøjer til onboarding af nye medarbejdere. Ikke mindst når vi taler om den generation, som vi kalder Z.

Tilmeld dig

Et godt indblik i generation Z

Vi kan alle huske vores første dag på job. Hvordan blev vi modtaget, hvem var den hjælpsomme kollega osv. Det er helt sikkert en god investering at have fokus på onboarding. Især når man kigger på statistikken:

• 25% forlader jobbet igen inden for 180 dage
• 22% af medarbejderomsætningen sker inden for 45 dage
• 70% større chance for fastholdelse med et veltilrettelagt introprogram
… og så den sjove
• 4% vender aldrig tilbage efter den første dag …;-)

På dette morgenmøde får du masser af inspiration og praktiske værktøjer til onboarding af nye medarbejdere. Ikke mindst når vi taler om den generation, som vi kalder Z.

det var en anden tid

De tænker og værdisætter ikke nødvendigvis på samme måde som vi gør… Er måske mere entreprenante, medbestemmende og dialogsøgende, hvilket jo er meget fine kvaliteter. Måske har de også et mere nuanceret forhold til hierarki, brug for mere feedback og har INGEN ambition om 10-års jubilæum.

Du får her et indblik i generationen og de udfordringer, som det kan give. Men vigtigst af alt, hvad betyder det for min onboarding / ledelse af dem.

Glæd dig til en formiddag med værktøjer, inspiration og med plads til et godt grin. Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant/bolle, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Oplægsholder

Hanne Boutrup lever af at motivere, fokusere og inspirere medarbejdere og ledere fra alle niveauer i danske og udenlandske virksomheder.
Hanne har siden 1993 arbejdet internationalt – i Europa, Asien, USA – og senest som Communication Director hos LEGO Gruppen.
Hannes særlige styrke er hendes evne til at begejstre og involvere mennesker i en proces – og få dem til at arbejde sammen, mod fælles mål.

Praktisk

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant/bolle, inden vi starter morgenmødet.

Tilmeldingsfrist: Senest 11. august 2024

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Morgenmødet er arrangeret i et samarbejde mellem ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Konstruktørforeningen, Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Fysioterapeutforening og Ergoterapeutforeningen.

Persondata

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger.

Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Se alle arrangementer særligt for ledere her