Leder

Morgenmøde for ledere: Hybrid ledelse

Det fungerer sjældent på længere sigt, hvis vi bare siger ”nu arbejder vi hjemmefra, og det er ok med 1-2 dage om ugen, og så har vi ellers styr på vores hybride samarbejde”. Der skal mere til.

Tilmeld

Hybrid ledelse & ledelse af hybride organisationer

Det fungerer sjældent på længere sigt, hvis vi bare siger ”nu arbejder vi hjemmefra, og det er ok med 1-2 dage om ugen, og så har vi ellers styr på vores hybride samarbejde”. Der skal mere dialog, fælles redskaber og fælles fokus til. Ellers risikerer vi dårlige hybride møder, tab af videndeling og tab af sammenhængskraft i teamet.

På dette morgenmøde bliver du inspireret i forhold til, hvordan man bedriver ledelse i en hybrid hverdag og organisation.

Temaer for sessionen:

Vi vil drøfte og kigge på redskaber til nogle af følgende temaer:

  • Hvad er vigtige opmærksomheder og erfaringer ift. at være leder i en hybrid organisation?
  • Hvordan arbejder man fx med balancen mellem individets præferencer og behov for at arbejde hjemmefra og fællesskabet og sammenhængskraften i teamet?
  • Hvordan kan I sikre tillid, trivsel, forventningsafstemning og god opgaveløsning i en hybrid hverdag?
  • Hvordan holder I gode møder, får oparbejdet en hybridadfærd og får skabt en god psykologisk kontrakt – på distancen vs. fysisk tilstedeværelse?
  • Hvordan kan man som leder og medarbejder sikre egen trivsel med det hybride og virtuelle arbejde?

Disse og andre temaer har Mads Schramm arbejdet med de sidste 15 år i form af oplæg, workshops, ledertræning & sparringsforløb m. ledergrupper/HR/arbejdsmiljøorganisationer mv.

Oplægsholder

Oplægsholder er Mads Schramm, Erhvervspsykolog, cand. psych. aut. og forfatter.
Mads har arbejdet med det hybride samarbejde & virtuel ledelse i mere end 15 år. Han er forfatter til en lang række bøger og artikler om emnet bl.a. ”Kort & Godt om Virtuel ledelse” Dansk psykologisk forlag (2021), ”The virtual coffee break” (2018) IGI Global publisher, “Virtuel ledelse – skab resultater, synlighed og nærvær på afstand” (2011).

Mads har for nylig løst opgaver om emnet for både private og offentlige virksomheder bl.a. Udenrigsministeriet, Aarhus Universitet, Hillerød kommune, IDA, Dansk magisterforening, Mærsk og William Demant.

Praktisk

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Tilmeldingsfrist: Senest 12. januar 2023

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Morgenmødet er arrangeret af Dansk Journalistforbund i samarbejde med Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Fysioterapeutforening, Ergoterapeutforeningen, JA og Forbundet Kultur og Information.

Persondata

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger.

Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Se alle arrangementer særligt for ledere her