Leder

Morgenmøde for ledere: Fra kollega til leder, Kbh

På morgenmødet vil du blive præsenteret for nogle værktøjer til at komme godt ind i lederrollen og blive inspireret til hvordan du kan opbygge tillid, følgeskab, styrke relationerne og skabe god ledelse.

Tilmeld dig

Hvad får at jeg at vide?

Står du overfor, eller har du oplevet, overgangen mellem at være nogens kollega til at blive deres leder?
Det kræver en bevidst transition at lande godt i rollen som leder.
Du er allerede i besiddelse af nogle menneskelige egenskaber, der vil hjælpe dig til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere. Nu handler det om at finde dig selv i din nye rolle og få skabt dit eget fundament.

På morgenmødet vil du blive præsenteret for nogle værktøjer til at komme godt ind i lederrollen og blive inspireret til hvordan du kan opbygge tillid, følgeskab, styrke relationerne og skabe god ledelse. Få tryghed i din rolle som leder, og skab trivsel og gode resultater med dit lederskab.

Dagens agenda

Transitionen til lederrollen
• Hvad er god ledelse egentlig?
• Indblik i, hvordan du håndterer transitionen til lederrollen
• Redskaber til at slippe din gamle rolle – og tage lederrollen til dig

Følgeskab, tillid og relationer
• Få styr på din relation til dine ”gamle” kolleger
• Lær at kende din vej til følgeskab, troværdighed og tillid

Oplægsholder

Charlotte Sommer Madsen er en stærk strategisk og analytisk rådgiver, som tænker i muligheder og løsninger. Ledelse betragtes af Charlotte som en selvstændig disciplin der skal trænes og udvikles – en disciplin som kræver livslang læring og forudsætter mod, selvindsigt og nysgerrighed. Hun har selv mange års ledererfaring fra danske og internationale virksomheder.

Charlotte har sin fortid som direktør i analysebranchen og har fra denne platform specialiseret sig i at udvikle succesfulde ledere og medarbejdere. Hun er uddannet på Copenhagen Business School med en HD Afsætning, samt fra Aarhus Universitet med en Master i Positiv Psykologi. Derudover har hun en NLP Master, proceskonsulentuddannelse samt coachuddannelse. Er desuden certificeret i flere personprofilanalyseværktøjer.
Charlotte mestrer at arbejde i et spændingsfelt mellem udvikling af mennesker og strategisk forretningsforståelse.

Praktisk

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Tilmeldingsfrist: Senest 12. september 2023

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Morgenmødet er arrangeret af ATO (Ansatte Tandlægers Organisation) i samarbejde med Konstruktørforeningen, Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Fysioterapeutforening, Ergoterapeutforeningen og Forbundet Kultur og Information.

Persondata

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger.

Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Se alle arrangementer særligt for ledere her