Leder

Morgenmøde for ledere: Forandringer

Få indblik i teorien bag procesdesign og lær, hvad du kan gøre som leder, så du står stærkere, når du vil skabe forandringer.

Tilmeld

Sådan griber du forandringer an

Forandringer sker hele tiden og ansvar for forandringer er et vilkår for langt de fleste ledere i dag. Det kræver kreativitet og ikke mindst bevidst ledelse at håndtere såvel faglige som menneskelige forandringer og opbygge omstillingsparathed hos sine medarbejdere.

På mødet får du indblik i teorien bag procesdesign og vil helt konkret lære 4D modellen at kende og få konkrete visuelle greb til at anvende den i praksis. 4D modellen består af de 4 faser: Discover, Dream, Design og Delivery.

Du får også 3 guidelines til forandringsprocesser. Det er de 3 ting du kan gøre som leder, så du står stærkere

  • Lær at omsætte teori til praksis
  • Vær en inspirator for dine medmennesker
  • Stå stærkt, når du gennemfører forandringer

Oven i dette bliver du præsenteret for 4 præmisser for autentisk og bæredygtig ledelse og et worksheet, så du kan arbejde med præmisserne i din egen ledelsespraksis.

De 4 præmisser er:

  • Vi skaber gennem relationer
  • Vi konstruerer i fællesskab
  • Vi består alle af egenskaber og kompetencer
  • Vi ser grundlæggende verden som meningsfuld

Oplægsholder

Kristine Karlshøj er ledelsesrådgiver, facilitator og proces designer. Kristine rådgiver ledere både i det offentlige og private erhvervsliv. Hun er direktør i konsulentbureauet Karlshøj & Co, som primært designer og faciliterer forandringsprocesser i virksomheder og organisationer.

Kristine tager udgangspunkt i sin nye bog Ser du mennesket? – Inspiration til ledelse og design af forandringsprocesser, hvor cases, teknikker og modeller kan hentes. Alle deltagere modtager et gratis signeret eksemplar af bogen på mødedagen.

Praktisk

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Tilmeldingsfrist: Mandag den 6. marts 2023

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Morgenmødet er arrangeret af Dansk Journalistforbund i samarbejde med Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Fysioterapeutforening, Ergoterapeutforeningen, JA og Forbundet Kultur og Information.

Persondata

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger.

Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Se alle arrangementer særligt for ledere her