Leder

Morgenmøde for ledere: Forandringer

Få inspiration til, hvordan du lykkes med at skabe forandringer med mennesker.

Tilmeld

Forandringer sker hele tiden og ansvar for forandringer er et vilkår for langt de fleste ledere i dag. Det kræver kreativitet og ikke mindst bevidst ledelse at håndtere såvel faglige som menneskelige forandringer og opbygge omstillingsparathed hos sine medarbejdere.

På mødet vil du høre om, hvordan du gør kringlede og svære forandringsprocesser på arbejdspladsen mere simple.

Du får præsenteret nogle teknikker til, hvordan du som leder kan skabe autentiske og bæredygtige forandringsprocesser i din organisation ved at kommunikere tydeligt og bruge flere visuelle metoder.

Du får indblik i teorierne bag procesdesign og eksempler på, hvordan teknikkerne kan anvendes i praksis, så du nemt kan overføre dem til din egen organisation.

Oplægsholder

Kristine Karlshøj, ledelsesrådgiver, facilitator og proces designer. Kristine rådgiver ledere både i det offentlige og private erhvervsliv. Hun er direktør i konsulentbureauet Karlshøj & Co, som primært designer og faciliterer forandringsprocesser i virksomheder og organisationer.

Kristine tager udgangspunkt i sin nye bog Ser du mennesket? – Inspiration til ledelse og design af forandringsprocesser, hvor cases, teknikker og modeller kan hentes. Alle deltagere modtager et gratis signeret eksemplar af bogen på mødedagen.

Vi serverer kaffe/te og en croissant ved ankomsten fra kl. 8.30, inden vi starter selve arrangementet kl. 9.00.

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer af FAOD.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag den 13. september

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Møderækken er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Se alle arrangementer særligt for ledere her