Karriere & job

Materialestrømme

Når affald bliver til produkter. Mød Snøhetta og Næste, som på globalt og lokalt plan arbejder med materialestrømme.

Tilmeld

Snøhetta er en designpraksis, som integrerer arkitektur, landskab, indretning, produkter, grafik og brand på deres kontorer i Oslo og New York.
Vi skal høre om, hvordan Snøhetta som højtprofileret arkitektur- og designvirksomhed arbejder med at udfordre lovgivning, løse materialemangel, sikre rette certificeringer og at gøre deres produkter tilgængelige for et større marked.

Næste er en cirkulær design- og byggevirksomhed, der leverer arkitekttegnede skurløsninger i genbrugsmaterialer. Materialerne som bruges i skurene, er recirkuleret kvalitetstræ og teglsten mv. som ellers var gået til forbrænding eller nedknusning. Det er materialer der ofte er af højere kvalitet end nutidens nye materialer. Hør hvordan denne model skaber værdi hele vejen rundt.

Oplægsholdere

Marius Myking
Director Of Product Design, Snøhetta (oplæg på engelsk)

Marius er Director of Product Design for Snøhetta, en international arkitektur og design virksomhed med hovedsæde i Oslo. Virksomhedens produktdesign har fokus på at skabe sammenhæng mellem disciplinerne og levere en bred vifte af services, som ultimativt fører til mindre design gennem velgennemtænkte løsninger.
Mere

Niels Jakubiak Andersen
Founder og CEO, Næste

Niels Jakubiak Andersen er uddannet arkitekt og er grundlægger af den cirkulære design – og byggevirksomhed Næste. Niels har i mange år undervist på Det Kongelige Akademi og DTU, samt været partner i tegnestuen Krydsrum Arkitekter.
Hos Næste (naeste.dk) designer og leverer de arkitekttegnede skure af genbrugsmaterialer til professionelle ejendomsejere. Gennem en stærk værdimæssig kultur og cirkulære partnerskaber, ønsker Næste at udvikle nye bæredygtige værdier hos ejendomsejere – og brugere, og samtidig udvikle nye cirkulære samarbejdsformer og arbejdskulturer i byggebranchen.
Mere

Moderator

Henriette Melchiorsen, designer, rådgiver og studielektor ved Det Kongelige Akademi.
Mere 

Om projektet

Webinaret er en del af projektet ECO-Design Challenge. I løbet af projektperioden kan du deltage i 6 åbne Videns & Inspirations webinarer, som stiller skarpt på forskellige perspektiver af bæredygtigt design.

Se alle webinarer her
Læs mere om projektet her

Hvem står bag

ECO-design Challenge 2022 er et samarbejde mellem Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD), Design denmark (Dd), Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD) og Lifestyle & Design Cluster (LDC), støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.