Lys - FAOD

Faglig udvikling

Lys

Kurset giver dig aktuel, praktisk og anvendelig viden om de lysmæssige forhold i forbindelse med projektering af bygninger og belysningsanlæg i bygninger.

Tilmelding

Kurset ledes af associate professor, PhD Christian Anker Hviid (DTU Construct) og associate professor, Ph. D  Steffen Petersen, (Aarhus Universitet – Institut for Byggeri og Bygningsdesign).

 

Christian Anker Hviid forklarer om kurset:

“Dagslys er essentielt for menneskers sundhed, velbefindende og produktivitet, og når dagslyset ikke rækker, skal kunstbelysningen tage over. Men for meget lys kan omvendt være generende.

På Lys-modulet lærer du om godt lysdesign, hvad-enten kilden er dagslys eller kunstlys. Vi klæder dig på, og giver dig værktøjer med hjem, så du kan regne på dagslyset, projektere kunstbelysning og gøre dig i stand til at analysere problemer.

Vi kommer i dybden med de lys-tekniske begreber, det gode dagslysdesign, energi-effektivt kunstlys, farvegengivelse og reglerne.

 

Det er kursisterne glade for – i evalueringerne er bl.a. skrevet:

  • “De 2 undervisere er det perfekte match, og de gør et vanskeligt og delvist teoretisk emne så lettilgængeligt som det er muligt med alle de fine eksempler, øvelser og opgaver. Stor ros til dem begge. Længe siden at jeg har været på kursus og er kommet hjem med så meget brugbar viden”
  • “Det var godt med gruppearbejdet, der var indarbejdet i kurset, det giver en god forståelse for emnet.”
  • “Det var super godt med øvelsesopgaver undervejs i forløbet.”
  • “Underviserne var virkelig velfunderet i deres stof, de var gode formidlere, rigtig godt tilrettelagt, høj faglighed.”

Målgruppe og forudsætninger

Det er en fordel, hvis du har en baggrund som enten arkitekt, bygningsingeniør eller bygningskonstruktør for at deltage på kurset, men det er ikke et krav.

Er du i tvivl om du har de fornødne kvalifikationer, så kontakt os på tlf. 70 12 06 00.

Praktisk

Kurset varer ialt 2 dage.

Pris

DKK 11.900,- ex moms. Medlemmer af FAOD får 10% rabat.

Se alle kurser fra Molio her.