Studerende

Legatsøgning

Hop ud i at søge legater. Når du først har lavet grundmaterialet, er der mange penge at hente. Få inspiration og hjælp til at komme i gang.

Tilmeld

Er du studerende og skal søge penge til et udvekslingsophold? Så kan du få både inspiration og hjælp til at komme i gang med FAOD.

Arkitektstuderende Maria Væggemose og Johanne Brøgger deler ud af egne erfaringer og giver dig tips til at holde styr på de mange fonde og de forskellige typer materiale, du skal bruge i ansøgningerne.

Maria søgte legater til at dække udgifterne forbundet til et udvekslingsophold til Sydney, Australien. Maria studerede på USYD, Universitet of Sydney, faculty of Architecture.

Maria bliv færdiguddannet i januar med afgangsprojektet – Chamber of memories, a cemetery as a communal space in Riga.
Projektet er en redefinering af hvordan vi begraver folk, som inkluderer en ny nedbrydningsteknologi, som udover at efterlade et positivt aftryk i naturen også vil skabe en positiv park til beboerne i nærmiljøet.

Johanne søgte legater til både studieophold i München og senere praktik i Berlin hos JWA og David Chipperfield Architects. Nu er hun i gang med lave afgangsprojekt om udvidelse af et bibliotek i Berlin.

Se også FAODs liste over legater. Her kan du finde legater, som støtter projekter, rejser eller arbejdsophold indenfor arkitektur, design eller kunsthåndværk.

Praktisk

Arrangementet afholdes online via zoom. Du modtaget et link til arrangementet senest dagen før.

Persondata

Når du melder til dig til kurset, samtykker du til, at vi kan behandle persondata om dig.

Læs mere om vores behandling af dine data her.