LCA kursus - beregning og dokumentation for begyndere - FAOD

Faglig udvikling

LCA kursus – beregning og dokumentation for begyndere

På LCA-kurset for begyndere får du en grundig indføring i de nye lovkrav med tilhørende vejledninger samt i, hvordan man i praksis håndterer LCA-dokumentation i forbindelse med ibrugtagningstilladelse. Læs mere om kurset i LCA – beregning og dokumentation for begyndere herunder.

Kurset varer ialt 2 dage.

Tilmelding

LCA – beregning og dokumentation har aldrig været vigtigere at have styr på. De nye LCA-krav i Bygningsreglementet om overblik over byggeriets ‘klimaregnskab’ betyder, at både store og små virksomheder skal have fuldstændig styr på LCA beregning og dokumentation i praksis.

På kurset i LCA – beregning og dokumentation for begyndere får du en grundig introduktion til lovkrav og vejledninger med eksempler på, hvordan disse anvendes på konkrete byggeprojekter.

Samtidig indeholder LCA kurset træning i anvendelse af LCAbyg og indblik i byggevarers miljøvaredeklarationer (EPD) som datagrundlag for LCA, samt korrekt inddatering af data i værktøjet.

På LCA-kurset – beregning og dokumentation for begyndere får du desuden overblik over forskellige bygningstypers typiske klimabelastning samt en indføring i, hvorledes der kan arbejdes struktureret med optimering af bygningers klimapåvirkning gennem byggeriets forskellige faser.

Kurset i LCA – beregning og dokumentation for begyndere giver desuden mulighed for, at du som en del af forløbet kan opstarte beregning på dit eget projekt og anvende det som praktisk case i forløbet.

Målgruppe og forudsætninger

Målgruppen for kurset i LCA – beregning og dokumentation er bygherrer, rådgivere, udførende, producenter og leverandører.