Faglig udvikling

Konference om indretning af fremtidens kontor 2024

Aktivitetsbaseret arbejde, fleksibilitet og deleøkonomi giver masser af nye måder at indrette vores arbejdsliv på. Hør om alle de nyeste tendenser på årets kontorkonference.

Læs mere

Hvad kan du forvente af årets kontorkonference?

På denne dag sætter vi fokus på fremtidens kontor og ser på, hvordan vi bedst udnytter vores bygninger, så de støtter op om organisationen og passer til de aktiviteter, der skal foregå i dem.

Vi inviterer til debat om kontorindretning, arkitektur, organisationsforandringer og fremtidens arbejdsmarked. Du bliver klogere på, hvordan du bedst planlægger fremtidens arbejdsplads og får mest muligt ud af kvadratmeterne. Vi kommer også til at diskutere, hvad coronavirussens indtog kommer til at betyde for fremtidens kontorarbejde – har den ændret vores arbejdsgange for altid? Eller er vi ved at falde tilbage til gamle normer, efterhånden som tilstanden bliver normal igen? Få alle svarene fra nogle af landets førende eksperter på årets kontorkonference!

 

 

Hvem kan deltage på kontorkonferencen?

Alle med professionel interesse for kontorindretning og planlægning af fremtidens kontorbyggeri.

 

 

Sammensæt dit eget program

Nohrcons kontorkonference er en del af den årlige temauge om indretning af fremtidens kontor, hvor du kan kombinere kontorkonferencen med en spændende studietur. Læs mere om dagene her: