KONFERENCE OM FREMTIDENS SKOLEBYGGERI 2024 - FAOD

Faglig udvikling

KONFERENCE OM FREMTIDENS SKOLEBYGGERI 2024

Hvordan bygger man bæredygtige skoler, der understøtter fremtidens pædagogik og undervisning? På konferencen bliver du inspireret af de løsninger inden for byggeri og indretning af fremtidens skole.

Tilmelding

Hvad kan du opleve på konferencen?

For 16. år i træk indbyder Nohrcon til vidensdeling og debat om fremtidens skole og læringsrum. Du bliver klogere på, hvordan den fysiske indretning af skolen understøtter den moderne pædagogik og læring.

Eksperter og fagfolk deler deres viden om, hvordan de har skabt moderne og innovative læringsmiljøer. Vi kommer også til at diskutere nogle af de udfordringer, der kan opstå undervejs i et byggeprojekt. Som for eksempel forsinkelse af byggeriet og overskridelse af budgettet. Lær af andres erfaringer, så du kan bygge videre på dem i dine egne projekter.

Der er rig mulighed for at netværke med andre fagfolk, der også er interesseret i at skabe de bedste rammer for børn og unge i skolen. Efter hvert oplæg er der nemlig pause og mulighed for diskussion ved bordene og spørgsmål til talerne.

Konferencen om fremtidens skolebyggeri og -indretning er en del af årets temauge om fremtidens skolebyggeri. Her kan du deltage på flere spændende konferencer og studieture. Se et overblik over alle dage i temaugen længere nede på siden.

 

 

Hvorfor skal du deltage?


1) Nye ideer og trends

Konferencen giver dig en unik mulighed for at opdage og udforske de nyeste ideer og trends inden for skoleindretning og læring

2) Networking
Konferencen er et mødested for andre skoleledere, arkitekter, bygherrer og andre eksperter på området. Du kan udveksle erfaringer og ideer med kolleger og bygge netværk, som kan hjælpe dig med at forbedre din skole.

3) Praktisk viden
Konferencen giver dig praktisk viden og erfaring fra eksperter inden for skoleindretning. Du lærer om de bedste måder at opbygge læringsmiljøer, der kan hjælpe eleverne med at trives og lære bedre.

4) Inspiration
Konferencen vil inspirere dig til at tænke anderledes og se på skoleindretning på en ny måde. Du vil blive udfordret til at tænke ud af boksen og finde nye måder at skabe det bedste læringsmiljø for fremtidens elever.

5) Fremtidssikring
Konferencen giver dig indsigt i, hvordan skoleindretning udvikler sig i fremtiden, og hvordan du kan forberede dit skoleprojekt til at imødekomme disse forandringer.