Faglig udvikling

Klimavenlige byggematerialer

På kurset bliver du klogere på, hvilke materialer du kan vælge, når du vil skabe bæredygtige resultater.

Tilmeld

Hvor går du hen i materialejunglen, når du gerne vil sætte grønne fodspor i dit byggeri? Og er det klimavenlige materialevalg en hæmsko eller et middel til den gode forretning?

Efterspørgslen og behovet for bæredygtigt byggeri er stigende. Men hvad er de mest miljøvenlige materialer at vælge, når du skal følge den grønne omstilling?

Der er mange veje at gå og mange ting at overveje, når det kommer til materialevalg i byggeriet. Er det bæredygtigt bare fordi det kommer fra naturen? Har materialet lang levetid? Er det biobaseret? Er det miljømærket og certificeret? Og kan det genbruges – eller er det genbrugt? Hvordan er CO-udledningen fra det materiale, du har forelsket dig i til projektet?

På kurset her lærer du om de mest brugte materialer i byggebranchen og deres påvirkning på miljøet. Vi dykker ned i innovative foregangsprojekter, der gør brug af nytænkende materialer og lader os inspirere deraf. Og så kigger vi på nogle af de beslutningsprocesser, der er relevante at overveje, når du vælger (det klimavenlige) materiale til dit kommende projekt.

Målgruppe

Ingeniører, arkitekter, byggeledere, bygherrer, entreprenører, konstruktører eller dig, der sidder med en helt anden titel og bare gerne vil forstå dig bedre på bæredygtighed i byggeriet.

Pris

DKK 4.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her