Faglig udvikling

Keyshot 11 kursus

1 dags kursus i Keyshot. Lær at sætte lys, materialer og tekstur på alle dine 3Ddesigns og projekter

Tilmeld

På et Keyshot basic kursus vil du lære, at Keyshot er det bedste program på markedet til at lave hurtige, fantastiske visualiseringer af dine 3D modeller. Keyshots real-time 3D rendering workflow viser resultater med det samme og man kan hurtigt frembringe realistiske produkt- eller interiørvisualiseringer.

Programmet har 750+ standard materialer, et kæmpe farvebibliotek samt standard lyssætninger. Med disse kan man hurtigt frembringe gode visualiseringer. Derudover er der mulighed for at skræddersy sine egne materialer og lyssætninger og dermed skabe lige præcis det billede man ønsker.

På kurset vil vi gennemgå programmets brugerflade og workflow, samt klargøring og import af 3D filer fra Rhino 3D eller SketchUp.

Vi vil gennemgå materialer, environments og lyssætning, kamerafunktioner, renderings- og outputindstillinger.

Målgruppe

Arkitekter og designere der arbejder med Sketchup eller Rhino 3D og som har brug for at kunne færdiggøre 3D filer til præsentation til kunder eller portfolio.

Forkundskaber

Der kræves ingen forkundskaber til programmet. Deltagere skal dog være brugere af Sketchup eller Rhino 3D, svarende til vores Rhino basis kursus eller SketchUp basis kursus som minimum.

Pris

5.950,00 DKK ekskl. moms.

Medlemmer af FAOD får 20% rabat. Oplys koden FAOD-2022 ved tilmelding.

Se flere kurser fra FutureCompany her