Faglig udvikling

INTRODUKTION TIL FORSKELLIGE BÆREDYGTIGHEDSMÆRKNINGER

Når du har taget kursus, er du godt rustet til at vælge de mærkninger, der giver bedst mening for dit projekt og forestå den gode proces.

Tilmeld

På dette kursus lærer du om de forskellige bæredygtighedsmærkninger. Der vil være fokus på DGNB-certificeringen og Svanemærket, men du bliver også introduceret for nogle af de andre ordninger, der findes.

Med en miljøcertificering af dit byggeprojekt sikrer du, at bygningen opfylder en række høje krav for bæredygtighed i design, konstruktion og brug.

På Nohrcons kursus lærer du at navigere i certificeringsjunglen. Der er mest fokus på DGNB-certificeringen og Svanemærket, men du får også gennemgået de øvrige miljømærkninger, der findes.

Du bliver introduceret til den helhedsorienterede tilgang til bæredygtighed, som DGNB bygger på; social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Du får gennemgået, hvordan bygningerne evalueres, og hvad det betyder for de beslutninger, du er med til at træffe vedrørende dit eget byggeprojekt.

Du lærer af andres erfaringer fra praksis, og vi tager et kig i krystalkuglen og diskuterer, hvordan fremtiden ser ud for miljøcertificeringer på både dansk og europæisk miljø.

Når du har deltaget på Nohrcons kursus er du bedre rustet til at forestå den gode proces og træffe de rigtige beslutninger, der giver mening for dit projekt.

Målgruppe

Ingeniører, arkitekter, byggeledere, bygherrer, entreprenører, konstruktører eller dig, der sidder med en helt anden titel og bare gerne vil forstå dig bedre på bæredygtighed i byggeriet.

Pris

DKK 4.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her