Faglig udvikling

Instagram – begynder

Hvordan kommer du godt og effektivt i gang med en profil på Instagram?

Tilmeld

Har du længe overvejet at prøve kræfter med Instagram? Og har du haft lyst til at lære hvordan du brander dine budskaber gennem tekst og billeder på et socialt medie i rivende udvikling? For så er denne workshop noget for dig!

Step for step vil du denne dag lære platformen og alle dens mulighederne at kende. Det bliver alt lige fra, hvordan du kommer fra start med det rigtige navn, billede og profiltekst, til gennemgang alle de vigtigste funktioner – og hvordan de hver især kan bruges strategisk – og til at forstå hvordan Instagram kan hjælpe dig hen mod dit mål med dit personlige brand eller din virksomhed.

Du vil også få kendskab til vigtige apps og hjælpeværktøjer, og lave øvelser som ruster dig til allerede under eller efter workshoppen af dele dit første opslag på Instagram. Du vil gå fra workshoppen med en masse inspiration og værktøjer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

  • Hvordan du kommer perfekt fra start på Instagram
  • Alle de ting der skal være styr på lige fra valg af navn, profilbillede, profiltekst, link i profil, story highlights mm.
  • Gennemgang af de forskellige funktioner på Instagram og forskel på opslag, stories, live og IGTV – samt gode eksempler på hvordan du kommer i gang med de enkelte muligheder
  • Konkrete apps og værktøjer der hjælper dig i gang med at poste nemt og effektivt
  • En Instagram-profil hvor alt det basale er på plads
  • Kompetencer til at kunne dele indhold på Instagram allerede under eller efter workshoppen

Forudsætninger:

Du behøver ikke kende noget til Instagram eller have en profil på forhånd, men download og medbring din telefon og Instagram-appen på forhånd.

Om oplægsholderen

Camilla Stemann Jensen er Instagram og influencer ekspert og har bureauet CPHAGENCY. Camilla har arbejdet professionelt med Instagram og influencers for flere danske og internationale brands og startede karrieren med selv at opbygge et personligt brand via sociale medier. Hendes Instagram-profil @copenhagenbyme med +20.000 følgere har givet hende mulighed for at lave sin egen kogebog, optræde i TV samt skabe sin egen virksomhed. Camilla lever i dag af at være influencer og rådgive, undervise og holde workshops for store og små virksomheder.

Persondata

Når du melder til dig til kurset, samtykker du til, at vi kan behandle persondata om dig.
Læs mere om vores behandling af dine data her.