Faglig udvikling

InDesign Basis

På dette InDesign kursus fra Softworld bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign og lærer programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

Tilmeld

På dette grundlæggende InDesign kursus får du en solid introduktion af vores Adobe certificerede underviser til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

Efter kurset har du fået det fulde overblik over InDesigns brugerflade og kan oprette grafiske dokumenter til både print og online medier.

Med InDesign i din værktøjskasse bliver du i stand til at producere visuelt materiale til trykte og digitale medier. Du får en grundig indføring i brug af InDesigns vigtigste værktøjer og funktioner. På kurset lærer du at opsætte plakater, annoncer, flyers og andre layouts til online og print. Desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af dokumenter til eksport.

Kursusmateriale og opgavefiler på kurset er på dansk og du får muligheden for at øve dig videre, når du vender hjem fra kurset. Tilmeld dig InDesign kurset i dag og kom godt fra start med produktion af visuelt materiale.

Målgruppe

Dette InDesign kursus er for dig, der skal udarbejde annoncer, foldere, plakater og mere. Du behøver ingen erfaring i InDesign for at deltage, da du får træning og supervision af en Adobe certificeret underviser.

Har du allerede erfaring i InDesign kan du tjekke kurserne ud for rutinerede InDesign brugere her.

Praktisk

Kurset varer 2 dage.

Pris

Kurset koster 9.995 kr. ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på Softworlds åbne kurser. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.

Find flere kurser fra Softworld i oversigten her.