Faglig udvikling

Implementeringsuddannelse

Skab varig effekt som implementeringsleder

Mange organisationer er skrappe til at levere udviklingsprojekter med høj kvalitet i leverancerne. Udfordringen er at få forandringer og strategier virkeliggjort og implementeret i hverdagen, så de skaber en varig effekt.

På Promentums implementeringsuddannelse får du viden, værktøjer og metoder til at skabe resultater og begejstring i organisationen på kort sigt, men også forankring i struktur og kultur på længere sigt. Du bliver uddannet implementeringsleder, så du kan planlægge, lede og implementere en forandring, der skaber varig effekt.

Hvem kan deltage

Uddannelsen er for dig, der allerede er ansvarlig for større forandringsprojekter eller som netop står overfor dit første forandringsprojekt og ønsker at videreudvikle og styrke dine personlige kompetencer inden for implementering- og forandringsledelse.

Metode & opbygning

For at sikre, at din viden fra uddannelsen fører til konkret handling i dit arbejde, tager uddannelsen udgangspunkt i din hverdag og dit forandringsprojekt. Uddannelsen har fokus på praksistræning, sparring og feedback og før uddannelsesstart skal du i samarbejde med din nærmeste leder lave en udviklingsplan.

Uddannelsen strækker sig over et halvt år og består af 4 moduler á 2 dage. Der er 5-6 uger mellem hvert modul, så du har mulighed for at arbejde med teorien i praksis. Den afsluttende eksamen er en praktisk øvelse i at designe et implementeringsprojekt på én dag med brug af alle værktøjer og metoder fra uddannelsen, så du prøver det hele af i en sammenhæng.

Pris

DKK 44.500 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 25% rabat. Kontakt Alexander Holten Steffen på as@promentum.dk eller (+45) 3161 6026 for at opnå rabatten.

Læs mere om uddannelsen her