Illustrator Basis - FAOD

Faglig udvikling

Illustrator Basis

På dette Illustrator kursus lærer du at arbejde med kreativ og unik grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser.

Tilmeld

Størstedelen af logoer og digital grafik i dag bliver designet i Illustrator. På dette 2-dages Illustrator basis kursus får du en grundig indføring i programmets brugerflade af en Adobe certificeret underviser, og du lærer at bruge de mest basale værktøjer.

Med Adobe Illustrator i din kreative værktøjskasse vil du opleve at få ubegrænsede muligheder med din produktion af unikke grafikker og illustrationer, der kan skaleres til uendelige størrelser. Netop på grund af dette, så er Illustrator “go-to” programmet når det gælder logodesign, ikondesign, illustrationer samt grafik til animation og motion graphics.

På dette Illustrator kursus bliver du komfortabel med brugerfladen, og du lærer, hvordan du skaber forskellige former af illustrationer, logoer og rentegninger. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke behøver at være god til at tegne for at få fuldt udbytte af Illustrator, da vores Adobe certificerede underviser guider dig gennem Illustrator, og programmet har mange muligheder for brug af skabeloner og ændringer af eksisterende grafikker.

Du får kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk og kan arbejde videre med opgaver, når kurset er slut. Du deltager sammen med andre kreative medarbejdere fra forskellige brancher i Danmark, og der er rig mulighed for sparring og inspiration på tværs af holdet.

Læs mere

Målgruppe

Du behøver ingen erfaring i Illustrator for at deltage.

Har du allerede erfaring i Illustrator kan du tjekke kurserne ud for rutinerede Illustrator brugere her.

Praktisk

Kurset varer 2 dage.

Pris

Kurset koster 9.995 kr. ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på Softworlds åbne kurser. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.

Find flere kurser fra Softworld i oversigten her.