GRØNNE CERTIFICERINGER I BYGGERIET MED FOKUS PÅ DGNB - FAOD

Faglig udvikling

GRØNNE CERTIFICERINGER I BYGGERIET MED FOKUS PÅ DGNB

På dette kursus lærer du om de forskellige bæredygtighedscertificeringer. Der vil være fokus på DGNB-certificeringen, men du bliver også introduceret for nogle af de andre ordninger, der findes. Når du har taget kurset, er

Tilmeld

Med en bæredygtighedscertificering af dit byggeprojekt sikrer du, at bygningen opfylder en række høje krav for bæredygtighed i design, konstruktion og brug.

 

På Nohrcons kursus lærer du at navigere i certificeringsjunglen. Der er mest fokus på DGNB-certificeringen, men du får også gennemgået de øvrige miljømærkninger, der findes.

 

Du bliver introduceret til den helhedsorienterede tilgang til bæredygtighed, som DGNB bygger på; social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed. Du får gennemgået, hvordan bygningerne evalueres, og hvad det betyder for de beslutninger, du er med til at træffe vedrørende dit eget byggeprojekt.

 

Du lærer af andres erfaringer fra praksis, og vi tager et kig i krystalkuglen og diskuterer, hvordan fremtiden ser ud for miljøcertificeringer på både dansk og europæisk miljø.

 

Når du har deltaget på Nohrcons kursus er du bedre rustet til at forestå den gode proces og træffe de rigtige beslutninger, der giver mening for dit projekt.

 

Vær med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid og tilmeld dig kurset i dag!

 

Målgruppe

Ingeniører, arkitekter, byggeledere, bygherrer, entreprenører, konstruktører eller dig, der sidder med en helt anden titel og bare gerne vil forstå dig bedre på bæredygtighed i byggeriet.