Oplevelser & virksomhedsbesøg

Genstart fællesskabet

Hvordan kan man revitalisere fællesskaber, når sammenhængskraften er gået tabt? Bliv klogere på teamet som et arbejdende fællesskab.

Tilmeld

Gå-hjem-møde: Genstart fællesskabet – om samarbejde og nye begyndelser

Kriser og forandringer i organisationer opleves helt forskelligt. Så hvordan genstarter man teamets samarbejde i et sandt virvar af modsatrettede interesser og erfaringer? Hvordan skaber man gode nye begyndelser i samarbejdsrelationer, der er gået skævt?

På alt for mange arbejdspladser kan man opleve ubehagelige samarbejdsmiljøer. Miljøer præget af undgåelse eller aggression, som fører til oplevelser hos den enkelte af ondt i maven, nervøsitet eller stress. Teams har potentiale til at være præcis det modsatte. Et godt samarbejdsmiljø kan være et værn mod stress og en kilde til læring og næring for den enkelte.

I sit oplæg stiller erhvervspsykolog Stine Reintoft skarpt på de psykologiske ”understrømme” i arbejdslivet, der påvirker teams og gruppers samarbejde i tider med mange udfordringer. Oplægget bygger bl.a. på bogen “Genstart fællesskabet – om samarbejde og nye begyndelser”.

Oplægsholder

Stine Reintoft er erhvervspsykolog, cand.psych. Stine har egen konsulentvirksomhed og praksis i København og har i mange år arbejdet med faglig og personlig udvikling af ledere og medarbejdere på mange forskellige arbejdspladser.

Hun er medredaktør af tidsskriftet ”Erhvervspsykologi” og er bl.a. forfatter til bøgerne ”Kort & godt om samarbejde” (Dansk Psykologisk Forlag, 2020) og ”Genstart fællesskabet – om samarbejde og nye begyndelser” (Akademisk Forlag, 2021).

Målgruppe

Alle er velkomne. Medlemmer af FAOD kan deltage til en medlemspris på 50 kr (normalpris 200 kr).

Arrangør

Folkeuniversitetet i København i samarbejde med ATO, FAOD samt Forbundet Kultur og Information.