English

Forskningens Døgn på Arkitektskolen Aarhus

I anledningen af Forskningens Døgn inviterer Arkitektskolen Aarhus til et event, hvor du kan blive klogere på, hvad jord og naturens mangfoldighed har med arkitektur at gøre.

Læs mere

FORSKNINGENS DØGN: SUBTERRARIUM- PROBING SOIL

I anledningen af Forskningens Døgn inviterer Arkitektskolen Aarhus til et event, hvor du kan blive klogere på, hvad jord og naturens mangfoldighed har med arkitektur at gøre. Du bliver ikke bare udfordret på dit syn og din hørelse, men også din føle-, lugte- og smagssans vil komme i spil.

Arkitekter bygger under, over og af jorden, og vi har i dag en nødvendig opmærksomhed på, at vi skal dele jorden med andre livsformer. Og det er ud fra den tanke, at vi har sammensat et spændende program med en blanding af film, korte præsentationer af aktuelle forskningsprojekter fra Arkitektskolen Aarhus, livlige diskussioner og særlige øjeblikke fx en performance om mad og jord.

Og mens du nyder en drink, kan du også opleve en jord-tarotlæsning, der forbinder design, økologi og mystik.

Vores mødested er én stor jord-installation, hvor du bliver mødt af forskere fra Arkitektskolen Aarhus og internationale kunstnere, der undersøger økologi og jord fra vidt forskellige vinkler.

Dagen består af korte, varierede indslag, så du kan hoppe ind og ud af programmet alt efter, hvor lang tid du har.

Vær opmærksom på, at det meste foregår på engelsk.

Begivenheden er støttet af Dreyers Fond og Forskningens Døgn.

Læs mere