Faglig udvikling

Forankring i byggeledelsen og bæredygtig ledelse

På kurset bliver du klogere på, hvad bæredygtig ledelse er og hvordan du bruger det i dit arbejde.

Tilmeld

Det samfundsmæssige fokus på bæredygtighed stiller højere krav til byggeriet. Men kan vi følge med den grønne omstilling, hvis vi ikke forankrer det bæredygtige mindset i vores organisationer og ledelsesgrundlag?

Hver dag vokser kravene og forventningerne til bæredygtighed i byggeriet, og grønt byggeri er blevet det nye sort.

Den samfundsmæssige forståelse af, hvad bæredygtighed er, er under forandring. Men kan den ydre bæredygtighed godt følge med, hvis vi ikke har den indre bæredygtighed på plads? Den indre bæredygtighed stiller krav til os som mennesker, organisationer og ledere.

Med andre ord må vi udfordre, forandre og stille krav til os selv på det personlige og professionelle plan for reelt at kunne skabe de samarbejder og løsninger, der skal til for at skabe bæredygtighed på det ydre plan – herunder i byggeriet.

På kurset lærer du, hvad bæredygtig ledelse er og hvad det kan bidrage til. Du får en række redskaber med hjem til at skabe en mere bæredygtig ledelsestilgang, og du får konkrete inputs til, hvordan du selv kommer i gang med at udvikle din egen bæredygtige ledelsesstil i byggeriet.

Når du har været med på Nohrcons kursus, har du allerede taget det første skridt mod en mere bæredygtig vej i byggeriet.

Glæd dig til:

• At få indsigt i hvad bæredygtig ledelse er og hvad det kan bidrage til
• At forstå baggrunden for, hvorfor bæredygtig ledelse er i stigende fokus
• At blive klogere på, hvordan du personligt kan blive en dygtigere bæredygtig leder
• At få nogle brugbare redskaber du kan trække på for en mere bæredygtig ledelsestilgang
• At kickstarte din egen udvikling og din egen bæredygtige ledelsestilgang

Målgruppe

Ingeniører, arkitekter, byggeledere, bygherrer, entreprenører, konstruktører eller dig, der sidder med en helt anden titel og bare gerne vil forstå dig bedre på bæredygtighed i byggeriet.

Pris

DKK 4.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find alle kurser fra Nohrcon her