ENTREPRISEKONTRAKTER I PRAKSIS - FAOD

Faglig udvikling

ENTREPRISEKONTRAKTER I PRAKSIS

Har du styr på at lave entreprisekontrakter – også under de nye aftalevilkår?

Tilmeld

På dette intensive kursus om entreprisekontrakter bliver du klædt på til at håndtere de udfordringer, der kan opstå, når du skal indgå og håndtere byggekontrakter. Vi gennemgår konkrete eksempler på entreprisekontrakter, og de overvejelser, der ligger bag.

Kursus om entreprisekontrakter i praksis

På dette kursus får du en praktisk indføring i de udfordringer, der er forbundet med at udfærdige entreprisekontrakter i forlængelse af AB 18. Efter kurset er du i stand til at lave klare aftaler ud fra AB18, fordi du har taget de rigtige hensyn og stillet de rigtige spørgsmål ved forhandling af kontrakter og efterfølgende bruger kontrakterne konstruktivt til at gennemføre byggeriet.

3 gode grunde til at deltage:

1. Du får konkrete råd til, hvordan du skal optræde ved aftaleindgåelsen og den efterfølgende håndhævelse af aftalen.

2. Du får styr på kontraktstyring, både i forhold til tid og økonomi.

3. Du får kendskab til de nye vilkår for konflikthåndtering og alternative konfliktløsningsmodeller i AB18.

Målgruppe

Kurset er for dig som arbejder med entreprisekontrakter i praksis uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Vi anbefaler, at du har et vist kendskab til entrepriseret og de nye regler i AB18, når du deltager på dette kursus om entreprisekontrakter. Hvis du har brug for en overordnet gennemgang af entrepriseret, vil vi anbefale dig, at du først deltager på AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret.

Pris

DKK 4.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% medlemsrabat. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her