Faglig udvikling

Enscape 3D Kursus

1-dags kursus i Enscape. Et renderingsprogram til Sketchup som vil gøre dine projekter klar til præsentationer over for bygherrer, kunder og andre interessenter.

Tilmeld

Beskrivelse

På Enscape™ kursus vil du lære, at Enscape™ med rette er et af de mest populære rendering plugins på markedet til at lave hurtige, fantastiske visualiseringer af dine 3D modeller. Enscapes real-time 3D rendering workflow viser resultater med det samme, og man kan hurtigt frembringe realistiske eksteriør- eller interiørvisualiseringer.

Programmet har mange praktiske eksportfunktioner, et kæmpe objektbibliotek samt standard lyskilder og rummelig lyd. Med disse kan man lynhurtigt skabe gode visualiseringer og animationer med kontrol over det ønskede visuelle udtryk. Derudover er der mulighed for at opleve modellen indefra i Virtual Reality. Se også vores specialiserede VR-kursus, som går i dybden med teknikker, processer og hardware.

På Enscape kursus vil vi gennemgå programmets brugerflade og workflow samt klargøring af modeller i SketchUp 2020.

Vi vil gennemgå materialer, lyssætning, kamerafunktioner, proxies, renderings- og outputindstillinger.

Målgruppe

Arkitekter og designere der arbejder med SketchUp, og som har brug for at kunne færdiggøre 3D filer til præsentationer til kunder eller den interne design proces.

Forkundskaber

Der kræves ingen forkundskaber til programmet. Deltagere skal dog være brugere af Sketchup, svarende til vores basis kurser som minimum.

Pris

5.550,00 DKK ekskl. moms.

Medlemmer af FAOD får 20% rabat. Oplys koden FAOD-2023 ved tilmelding.

Find flere kurser fra FutureCompany her