Leder

Det filosofiske lederskab

”Den gamle ledelses-skole” står for fald. Tiden er til for lederen til at træde i karakter som et etisk funderet og helt menneske.

Kan man være en god leder uden at være et godt menneske?

Svaret på det spørgsmål vil aldrig være entydigt, men tendensen i vores samfund er åbenlys; Vi er ved at ændre svaret fra JA til NEJ.

”Den gamle ledelses-skole” står med andre ord for fald. Gode resultater er ikke længere nok til at frede mennesket bag lederen. Tiden er til for lederen til at træde i karakter som et etisk funderet og helt menneske.

”Det filosofiske lederskab” er en rejse mod dette menneske, en rejse du ikke kan vende tilbage fra som helt den samme.

Efter forløbet vil du opleve, at dit liv har fået ny betydning, og du er kommet tættere på at blive det menneske og den leder, som du gerne vil være. Og ikke mindst har du fået både landkort og kompas til den videre rejse.

Hvem kan deltage?

Kurset er for dig, som er en erfaren leder indenfor det offentlige såvel som det private. Du har haft forskellige ledelsesopgaver men trænger til at finde ind til substansen af din ledelse og vil gerne reflektere over de vægtige sider af lederskabet.

Du har rettere sagt mod på at gå skridtet videre end de værktøjs- og løsningsorienterede tilgange til ledelse, og undersøge den menneskelige gerning, som lederskabet i realiteten er.

Pris

DKK 39.900 ekskl. moms.
Prisen er inkl. 4 dages ophold og forplejning et skønt sted i Nordsjælland.

Medlemmer af FAOD får 25% rabat. Kontakt Alexander Holten Steffen på as@promentum.dk eller (+45) 3161 6026 for at opnå rabatten.

Læs mere om uddannelsen her