Karriere & job

Design Match 2023

Er du interesseret i at skubbe på den cirkulære udvikling og som designer tilbyde dine kompetencer til virksomheder, der er klar til en grøn omstilling – så tag med på Formland og deltag i Design Match 2023. Ansøg om at være med inden den 15. juni. Gratis transport t/r København.

Ansøg

Design Match 2023 – et cirkulært forum for matchmaking, netværk og inspiration

Bliv en del af Design Match 2023 og mød livsstilsbranchen og udvalgte designere, når årets matchmaking rykker ind i de inspirerende omgivelser på Circular Formland Days under Formland Autumn.

Omgivet af cirkulære løsninger møder designere og livsstilsvirksomheder hinanden 1:1 under årets Design Match. Der vil være mulighed for at netværke med andre designere samt tage del i relevante debatter, som tager fat i de svære spørgsmål omkring branchens fremtid i en verden, hvor du selv, kunder og EU stiller høje krav til bæredygtighed.

Et cirkulært fokus

Forbrugerne stiller større og flere krav til produkters CO2-aftryk og grønne profil. Det samme gør EU, når nye bæredygtigheds-dokumentationskrav til virksomheder, der ønsker adgang til EU’s indre marked for møbel- og tekstilprodukter, udrulles i nær fremtid. Det er derfor afgørende for virksomheders og designeres succes og vækst, at designe produkter, services og systemer, der lever op til kravene.

Et forum for matchmaking

Formålet med Design Match er at facilitere en nem og overskuelig måde at lave matchmaking mellem danske livsstilsvirksomheder og professionelle samt upcoming /nyuddannede designere. Livsstilsvirksomhederne og designerne har i dag ikke et naturligt forum, hvor de mødes og får afklaret samarbejdsmuligheder.

Gennem Design Match får du som livsstilsvirksomhed mulighed for at få kontakt til særligt udvalgte professionelle designere, du ikke kender i forvejen og upcoming talenter inden for din branche. Som designer får du muligheden for at møde nye, potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Med Design Match giver vi udvalgte designere mulighed for at promovere sig selv via en samlet designer-portfolio – samtidig med at livsstilsvirksomheder får præsenteret en lang række designere på én gang. Alle møder forbookes online, men der vil også være mulighed for åbne blinddates på dagen.

Samtlige matchmaking-møder mellem designere og livsstilsvirksomheder afvikles fysisk under Formland Autumn mandag d. 21. august 2023. Hvert match-møde varer 20 minutter med mulighed for 3-4 forbookede møder samt 1-2 blinddates på dagen. Bemærk venligst, at projektets partnere ikke kan garantere, at alle får et match, da disse baseres på kompetencer og ønsker.

Et kurateret program

Ud over de planlagte matchmaking-møder vil det under årets Design Match også være muligt at deltage i et kurateret talk-program og tage del i debatterne. Nærmere information om talk-programmet følger.

Praktisk

Design Match 2023 finder sted mandag d. 21. august.

Ansøgningsfrist: 15. juni

Det er muligt at deltage i Design Match 2023 som designer/designvirksomhed og som livsstilsvirksomhed. Eneste krav er, at din virksomhed har et CVR-nummer samt kan deltage fysisk på Formland Autumn i Herning mandag d. 21. august 2023. Nærmere information om tidspunkt m.m. følger.

Som deltagende designere og designvirksomheder får du:

  • ”Studie-tur” til Formland inkl. bus tur-retur København-Herning (fast ankomst- og afgangstidspunkt)
  • 1:1 møder med udvalgte livsstilsvirksomheder (forbooket samt mulighed for blinddates på dagen)
  • Mulighed for at spille dig selv og dine designkompetencer på banen som ekspert
  • Program med relevante talks
  • Lækker frokost med peers/netværk
  • Fast mødested i Circular Formland Days-området på Formland Autumn
  • Netværk

Bemærk: For at deltage, skal du have et CVR-nummer.

Kontakt

Joan Knudsen
Projektleder, Lifestyle & Design Cluster
E-mail: joan@ldcluster.com
Telefon: +45 42 42 12 43

Om projektet

Design Match 2023 er et samarbejde mellem Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD), Design denmark (Dd), Formland og Lifestyle & Design Cluster (LDC), støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs mere her