Karriere & job

De første 100 dage

Hvordan kommer du godt fra start i dit nye job?

Tilmeld

At starte op på nyt job, åbner op for en masse nye muligheder. Du vil blive set på med friske øjne, og du kan selv starte nye og gode rutiner og vaner op. Det er samtidigt også krævende at starte nyt job, og jo bedre du kommer fra start, jo større chance har du for, at du kommer til at trives i dit job og bliver en succes i virksomheden, også på den lange bane.

At være bevidst om dine egne kompetencer og have en ide om udviklingsmuligheder, øger din muligheder for at styre din karriere i en retning som du selv ønsker og som vil trives i.

På workshoppen, vil du få en masse tips og råd, samt muligheden for at arbejde med indsatsområder som vil være vigtige for dig.

Vi vil se på

  • Hvad kan du bidrage med?
  • Hvordan bliver du en succes på dit nye arbejde?
  • Hvordan får du forventningsafstemt med din chef?
  • Hvilke sunde vaner og rutiner vil du gerne have implementeret?
  • Hvordan kommunikerer du godt med kollegaer, chefer og andre i jobbet?
  • Hvad skal der til for at du kommer til at stor trives?

Du får muligheden for at lægge en klar og målrettet plan for hvad du selv kan gøre, for at komme godt fra start i dit nye job, og få en coaching model, der kan støtte dig i at nå de mål du sætter dig for.

Hvem leder workshoppen?

Johanne Louise Rosenquist, “Rosenquist Coaching”, har eget coachingfirma, er uddannet arkitekt og har arbejdet på tegnestuer, som arkitekt og projektleder. Johanne er uddannet life og businesscoach, samt masterstresscoach. Johanne vil dele ud af hendes mange års erfaring med at få mennesker i arbejde, samt viden fra hendes netværk i design og arkitekt virksomheder i forhold til hvad det er, arbejdsgiver leder efter. Johanne vil dele sin viden om hvordan vi kan tilrettelægge vores dage, så vi undgår stress og samtidigt sikre fremdrift og gode resultater med det som vi invester vores tid i.

Praktisk

Arrangementet afholdes i FAODs lokaler på Frederiksberg.
Der vil blive serveret vand/kaffe/te samt en sandwich undervejs.

PRIS

Medlem af FAOD: 50 kr.

Gratis for studiemedlemmer og ledige.

Persondata

Når du melder til dig til kurset, samtykker du til, at vi kan behandle persondata om dig.

Læs mere om vores behandling af dine data her.

Find flere arrangementer om Karriere & Job