Certificering i projekteringsledelse - FAOD

Faglig udvikling

Certificering i projekteringsledelse

Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

Tilmeld

I de nye aftalevilkår ABR18 og AB18 er der lagt stor vægt på projekteringslederens rolle og på god projekteringsledelse. På Nohrcons certificering i projekteringsledelse kommer du på to kursusdage igennem projekteringslederens vigtigste værktøjer og får certifikat på din viden efter den afsluttende certificeringstest.

Hvem bør deltage?

Denne todages uddannelse i projekteringsledelse er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

1 eller 2 dage?

Hvis du er ny projekteringsleder, anbefaler vi dig at tage 1-dagskurset Projekteringsledelse i praksis. Hvis du i forvejen har erfaring, som projekteringsleder, men gerne vil have genopfrisket din viden og få indblik i de nye ABR18 og AB18 samt få papir på din viden, så kan du tage dette 2 dages-certificeringskursus, hvor du får yderligere dokumentation for dine kompetencer.

Certificeringstest

Testen får du tilsendt som link umiddelbart efter det sidste kursus. Du har en måned til at nå at løse den, og den består af multiple choice-spørgsmål og cases. Når du har bestået testen, får du et certifikat, der dokumenterer din viden og kompetencer.

Pris

Kurset koster 9.999,00 ekskl. moms

Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her